Kurde, dopiero zczaiłem jaki procesor zalecają do użytku. Badzie, śmieć, rupieć. Co z tego że 3GHz, jak jest bardzo drogi i nie powala parametrami. Za taką cenę na pewno bym nie kupił takiego czegoś. Choć kuszą te cztero-rdzeniówki. Bo na mojej płycie głównej to jedyny procek 4 rdzeniowy, jaki mogę zamontować Ale za cenę 600-1000zł? - przepraszam, ale pierd*lę.
A macie 64-bitowego Windowsa 7? Bo jeśli nie, to Wam nie pójdzie na full - przykro mi. I bardzo dobrze, iż EA wyklucza wsparcie dla XP, bo to przeżytek. Mi gra pójdzie gdzieś na min-średnich - Core i3 i GF GT 330M wyżej nie wyrobią.
Siekierka, ea wyklucza xp bo obsługuje directX do wersji 9 a reszta nie ma znaczenia. Microsoft Verve będzie super, wkoncu nowy system, nie kolejne rozwinięcie win95
No tak, XP to przeżytek, choć bardzo popularny system. Microsoft Verve pewnie nie wypali, jak z resztą Midori, które miało już być dawno. Co do Runa- Nowiutki trailer jest kozacki. Słyszeliście o konkursie EA? Do wygrania (na serio) Porsche 911 Carrera S 2012.
Kto wie? Może ktoś zachowa i wystawi na eBayu? ;P
Edit: Poprawka, można je nabyć w Chicago, Nowym Jorku i San Francisco w każdym sklepie Adidas. To nie prawda o 50 sztukach, więc przepraszam za wprowadzenie w błąd. :)
zbyt skejtowe, nie pasują mi do stylu haha ;d wole AIR MAXY <3
Nie każde ścienne dzieło jest wandalizmem... To jest moje życie, możesz mnie zamknąć, ale ja nigdy nie przestanę... bo oddany jestem tej sztuce...
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.