Ja jestem ciekaw, czy będzie showroom NFS: The Run. Wydaje mi się, iż byłaby to dobra opcja. Zauważyłem, że felgi chyba też będzie można zmieniać. Albo wybierać między seryjnymi. Porsche 911 GT2 na jednym screenie miało inne felgi, niż na kolejnym i stąd te przypuszczenia.
Aha, mam jeszcze jedno zastrzeżenie do Was: czytajcie newsy. Można z nich bardzo dużo wywnioskować, ale Wy wolicie nie przeczytać. I z tego wynika tyle sporów i kłótni. To tylko kilka minut, a daje radość newsmanowi, że ktoś to czyta i zaprzestaje powstawaniu kolejnych stereotypów.
Co do fabuły The Run: moim zdaniem jest to najlepsza do tej pory fabuła, którą widzieliśmy w grach wyścigowych. Historia "od zera do bohatera" była już wałkowana tyle razy, iż stało się to po prostu nudne. Przykłady? U1, U2, MW, C, PS, UC, SH2... To samo z motywem "zemszczenia" się na kimś, który widzieliśmy w U2, MW i C. Potem narzekacie, że odgrzewany kotlet. Chociaż, Undergrounda 3 to mogliby zrobić. Bo to wychodziło i wychodzi im najlepiej.