Nie mówię, że jest, więc się uspokój już. Pytam sie teraz czy auto ze zdjęcia jest z nim spokrewnione. Jasne?
Nie, nie jest spokrewnione z panozem. Dać drugą podpowiedź czy czekamy na PZera?
Okej. Daję inicjały nazwy tego auta, powinno wam to bardzo ułatwić sprawę odgadnięcia co to za car.
R.R.C.
Wiedziałem od początku, ze znam to auto. To Rinspeed Roadster Concept. Czyli innymi słowy Panoz Roadster:P
Hmmmm... Wydech wygląda mi albo jak z jakiegoś BMW, albo Chevrolet/Dodge.
Ze względu na wakacje, obudzę ten temat, bo myślę, że teraz będzie się cieszył większym powodzeniem i rozrusza może trochę aktualny zastój na stronie. Poza tym to niezła zabawa :D. Zgadujcie więc dalej;)
Żeby nikt tego posta za nabijanie nie uznał - usunę go, jak będzie jakaś odpowiedź;) Chodzi tylko o to, żeby temat znów widniał na stronie głównej;)
no lol..dales taką zagadke że...i dlatego temat stoi
Za trudne te zagadki, może chociaż z jakiego państwa jest ta marka (bądź kontynentu). Ferrari
Wiem, że jest to przedni wlot powietrza, ale co to za samochód to już niestety nie...
Wg mnie trzeba wprowadzić jakieś zasady lub przymusowe podpowiedzi typu: rok produkcji: np. lata 90-te lub po 2000 roku. Region producenta np. Europa/Ameryka/Japonia. Bo tak nie wiadomo jakie marki brać pod uwagę i nie wiadomo, czy jest to nowy model, czy sprzed 50 lat. Popatrzcie sobie na pierwszą stronę jakie były zagadki.
Tak jak Inventer napisal, tak bedziemy robic. Do zdjecia trzeba dodac rok produkcji, kraj (ew. marke). INNE POSTY BEDA USUWANE! Sorry, ale nie mam polskich znalow. :/
Temat stanął, bo nikomu nawet o podpowiedź nikomu się poprosić nie chciało... A ja nie gryzę, mogę podpowiedzieć, że to auto europejskie (państwa na razie nie podam, może sobie bez niego poradzicie), z lat 50-tych, jest prototypem wykonanym w kilku egzemplarzach, a zarówno nazwa marki jak i modelu zaczyna się na literę "S". Łatwiej?