Dzony, już drugi raz w tym temacie zauważam u ciebie post pod postem
Najpierw "może to jest bmw", a teraz mogłeś edytować posta powyżej, weź coś z tym zrób...
Może to jest jakiś starszy chevrolet.?
mam zwalona myszke i klikam raz a wyskakuje mi kilka dla tego napisalem w 2 postach sory . nie jest to bmw
Cadillac Eldorado Convertible z 1971 roku.
Zgadza sie pewnip poznałes po nadkolach
Wiesz to nawet nie przypomina zadnego elementu składowego samochodu daj cos wiecej
A to starsze auto czy nowsze ???
Podpowiem tak:
Jest to jednodrzwiowy supersamochód coupe z 200* roku :)
Jezu Chryste...
grzesiuu! Czy czytałeś moją podpowiedź? Jest to auto z 200*, nie starsze...
:|:|:|:|:|:|:|:|:|:| Podaje sie ide na fajke i w kime zobaczymy czy ktos odgadnie
Wykluczyłem kilka marek: Ferrari, Lamborghini, Ginetta, Aston Martin, Bentley, Gumpert, Bugatti, Lexus, Mercedes, McLaren. SLR ma podobny wydech, ale nie jest on niczym obtoczony. Aha, jeszcze Dodge i Chevrolet. Co prawda, Corvette C5 ma niezwykle podobne rury, ale także nie są niczym obtoczone. I jeszcze Pagani odpada, i Lotus... Zdaje mi się, że już trochę mało tych marek zostało. Dawaj większą podpowiedź. A jeśli ta obwódka nie zalicza się do żadnej części auta, to albo to jest SLR, albo Vette C5.
ps. Porsche też wykluczam.
Jednodrzwiowy w jakim sensie? Ma jedne drzwi, czy tylko jedną parę drzwi?
Poddaję się... Audi to nie jest, Smart też. Wszystkie jednodrzwiowce, które kojarzę pochodzą przed roku 2000 :/
Nie jest to auto z przed 2005 roku, tak powiem :)
//Edit:
Aha, dodam coś dla PZera:
Nie próbuj szukać tego auta na Net Car Show, bo mówiłeś że tam szukasz. Nie ma tego modelu tam :p
LOL. Reflektory wyglądają jak u Kii, ew. Hyundaia. T.T
Nie, nie szukałem na netcarshow. Po prostu, wiem, ile jest superaut na świecie w miarę i dlatego wykluczyłem tyle marek. Drzwi otwierają się nietypowo... Nie jest to jednak ani Rolls, ani Lambo, ani Koenigsegg. Ciekawe... I jedna konstrukcja drzwi... Koncept na bank.
Jednak też wymiękam. Dawaj 1 literę marki. :D
Hahaha! Chyba jestem 1, który zagiął wszystkich swoim zdjęciem :d
Dobra, pierwsza litera marki: M. Model: ********
Zgadujcie dalej ;)