W tym temacie możecie zgłaszać różne błędy dotyczące NFS Payback. Co jakiś czas będziemy przesyłali listę błędów do EA. Mile widziane screeny.
Błąd
You do not have access to view attachments
na ps4 tekstury skal i gor migaja, cieniowanie jakby szaleje do tego detale sie wczytuja troche czasu
Kolejny błąd dziś znaleziony :)
No więc, jechałem sobie na przełaj do drugiego wyścigu z kompanią ryzykantów i zobaczyłem, że na niebie pojawiły się rośliny XD
Też znalazłem drzewo na drodze :)
Błąd naprawiony
//Invetner89
Problem z rodu 2015, renderowanie mapy (a dokładnie jej brak).
Zauważyłem że teraz kiedy jest problem z wczytywaniem drogi to gra ma ścinki po to żeby zdążyła załadować mapę. Mam nadzieję, że po zmianie karty graficznej czegoś takiego nie będzie.
Cytat
Milex1977 napisał(a):
Problem z rodu 2015, renderowanie mapy (a dokładnie jej brak).
Zauważyłem że teraz kiedy jest problem z wczytywaniem drogi to gra ma ścinki po to żeby zdążyła załadować mapę. Mam nadzieję, że po zmianie karty graficznej czegoś takiego nie będzie.
To może być też wina zbyt wolnego, pofragmentowanego dysku twardego.
Tym razem błąd w tłumaczeniu (czy raczej jego brak) przy liczniku swoich zdjęć. Występuje na pewno na PC i PS4.
Błąd naprawiony
//Invetner89
Nie mam jak podrzucić teraz screena, ale czy wy też macie taki bug że nie działa matowy/satynowy kolor na naklejkach? nie ważne jaki typ wybiorę to zawsze wygląda jak połysk, ewentualnie chrom, z samym lakierem takiego problemu nie mam. :P
Tekstura i kolizja jest na różnych wysokościach
Czemu w niektórych autach nie można zmienić koloru szyb? Zauważyłem to w autach terenowych i do ucieczki, opcja jest niedostępna
Co do aut do ucieczki - kiedyś coś mówili że auta runner mają mieć przyciemnione szyby. Ale mówili też że mają mieć ciemny kolor lakieru i nie mieć tablic rejestracyjnych xd
Ja się pytam czemu w polskiej wersji w misji "Przesyłki w Boomville" został usunięty wątek z Sierżantem Crossem ??
Jak widać na zdjęciach, s15 ma problem z kilkoma rozdzielaczami powietrza
Garbus zmieniony w super konstrukcję ma wystający element względem felg które chcę zmienić
Uderzyłem w to miejsce z impetem na multi. Auto się nie zresetowało, tylko zaklinowało w tym miejscu. Nie dało się ruszyć ani do przodu ani do tyłu. Po jakimś czasie zaczęło podnosić się do góry.
Jazda autostradą koło lotniska w jeździe dowolnej auto zapada się i asfalt rozmyty .
Acura NSX z zamontowanym air ride po opuszczeniu przednie opony wydać przez poszerzenia :D
Brak 2 kierowców drużyny 1%. Jest tylko jesse i Lindsay.
Na pewno. Pokonałem właśnie wszystkich kierowców :) Trzeba dobrze szukać na całej mapie, bo akurat kierowcy 1% są w mieście ( GT-R i Z06) i po jednym w górach (R8) i kanionach na północy (Huracan).