Gra mi się normalnie włącza ale jak się pojawia ekran ładowania to nagle w grze mam 5fps. Próbowałem instalować patch'a i nic. Próbowałem cracka i tez nic. Mam windowsa 10 i też nie mam opcji ustawienia trybu zgodności. Uruchom jako administrator też nic nie zmienia. Grę mam pudełkową. Proszę o pomoc ;).
Sprawdź czy Windows nie robi jakiejś kopii zapasowej, nie pobiera jakiś aktualizacji, zobacz jakie programy masz odpalone w tle i czy nie ma wśród nich czegoś podejrzanego.
Jak masz laptopa sprawdź ustawienia zasilania i upewnij się, że podpiąłeś go do prądu ;D
Ale ostatnio chętnych na ProStreet - widzowie PanaTutaja? Jestem świeżo po reinstalacji gry, także mam nadzieję uda się rozwiązać problem. Gra powinna działać bez zmian trybu zgodności - potrzebny tylko crack z uwagi na wycięte biblioteki zabezpieczeń w Windows 10 (choć wczoraj ku mojemu zdziwieniu gra odpaliła bez cracka - zawołała tylko o płytę). I koniecznie musisz podać konfigurację komputera. Wstępnie ta liczba fpsów wygląda na załączenie się zintegrowanej karty graficznej, zamiast dedyka.
Na to wygląda że Tutajo ruszył serię i wysyp graczy jest xD
Specyfikacja:
intel core I5 3,20ghz
8gb ramu
karta: gygabyte 950 2gb
64bit
a wiesz jak się tego fixa instaluje?
Normalnie wrzucasz wszystkie pliki do folderu z grą i podmieniasz plik .exe, nic w tym trudnego :)