Gra mi się normalnie włącza ale jak się pojawia ekran ładowania to nagle w grze mam 5fps. Próbowałem instalować patch'a i nic. Próbowałem cracka i tez nic. Mam windowsa 10 i też nie mam opcji ustawienia trybu zgodności. Uruchom jako administrator też nic nie zmienia. Grę mam pudełkową. Proszę o pomoc ;).
Normalnie wrzucasz wszystkie pliki do folderu z grą i podmieniasz plik .exe, nic w tym trudnego :)
a wiesz jak się tego fixa instaluje?
Specyfikacja:
intel core I5 3,20ghz
8gb ramu
karta: gygabyte 950 2gb
64bit
Na to wygląda że Tutajo ruszył serię i wysyp graczy jest xD
Ale ostatnio chętnych na ProStreet - widzowie PanaTutaja? Jestem świeżo po reinstalacji gry, także mam nadzieję uda się rozwiązać problem. Gra powinna działać bez zmian trybu zgodności - potrzebny tylko crack z uwagi na wycięte biblioteki zabezpieczeń w Windows 10 (choć wczoraj ku mojemu zdziwieniu gra odpaliła bez cracka - zawołała tylko o płytę). I koniecznie musisz podać konfigurację komputera. Wstępnie ta liczba fpsów wygląda na załączenie się zintegrowanej karty graficznej, zamiast dedyka.
Sprawdź czy Windows nie robi jakiejś kopii zapasowej, nie pobiera jakiś aktualizacji, zobacz jakie programy masz odpalone w tle i czy nie ma wśród nich czegoś podejrzanego.
Jak masz laptopa sprawdź ustawienia zasilania i upewnij się, że podpiąłeś go do prądu ;D