XD platny DB5 i Firebird dla kazdego to jakis zart. Przeciez tego nikt nie kupi.. A jesli nawet to dzieci bogatych rodzicow, lub ludzie, ktorzy nie oszczedzaja hajsu. Ja nie spinam o te auta bo dla mnie sa niepotrzebne, za egzotyka moglbym zaplacic.
Oby tylko Castrol Titanium Trials byly trudne jak prestige. Przyn jesli chodzi o zloty czas/wynik. EA sie nie slucha, wiec moze z narzekaiem na trudnosc prestige rowniez beda slepi i glusi.
Mnie tez można podpisac jako wielki rozczarowany, a także oddawać 350zl. Jeszcze rozumiem jakby cos pożytecznego z ta gra robili, ale same niezauważalne poprawki. Multiplayer bylby bardziej zachecajacy z trybem ghost NIE MA. Już lepiej byłoby dac menelowi hajs, przyn zaciesz i radość z alko.
poczekamy zobaczymy, wydaje mi sie ze to jest w stylu speedcross dlc i jest tez platny, bo wersja deluxe zawiera ' pakiet nadchodzacych misji fabularnych '
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.