Co może być przyczyną tego że kiedy włączam grę wszystko się włącza do momentu kiedy nacisnę GRAJ, gra zacznie się wczytywać w pewnym momencie wyskakuje komunikat "utracono połączenie z serwerem gry. Nastąpi powrót do menu NFS"
Nic nie robiłem z komputerem, po prostu nie grałem w grę może z 2 tygodnie, teraz chcę włączyć i się nie da.
Pomożecie ?
Może coś instalowales po drodze. Zrób przewracanie systemu do tego punktu co jesteś pewny, że gra działała.
Zrobiłem przywracanie właśnie i nic nie dało, mogę przeglądać zdjęcia użytkowników z gry itp to jednak jest jakieś połączenie, a jak wezmę GRAJ to zobaczę obraz pada kreska się ładuje z 5cm i komunikat się pojawia :/
Internet mam dobry, przed tym problemem grałem normalnie
Sprawdź czy firewall lub ta zapora Windowsa czasem nie blokuje gry.
Też sprawdziłem, zaporę i antywirusa. Nic nie blokuje
A nie zmieniałeś może albo nie resetowałeś routera/modemu? Może porty masz zablokowane. W najgorszym wypadku re-install, bądź support EA.
Z routerem jest wszystko ok , mam ten sam non stop, nic nie resetowałem, robiłem reinstalacje nic nie dało, nie wiem właśnie co jeszcze zrobić żeby to zadziałało
Podłączałeś kabel Internetowy bezpośrednio do komputera? To wykluczyłoby wszystkie wątpliwości jeśli chodzi o router. Sprawdź jeszcze prędkość łącza na speedtest.net.
Tak router mam podłączony kablem do komputera. Prędkość pobierania 11/Mbs, wysyłania 1/Mbs opóźnienie 20ms.