Co może być przyczyną tego że kiedy włączam grę wszystko się włącza do momentu kiedy nacisnę GRAJ, gra zacznie się wczytywać w pewnym momencie wyskakuje komunikat "utracono połączenie z serwerem gry. Nastąpi powrót do menu NFS"
Nic nie robiłem z komputerem, po prostu nie grałem w grę może z 2 tygodnie, teraz chcę włączyć i się nie da.
Pomożecie ?
Tak router mam podłączony kablem do komputera. Prędkość pobierania 11/Mbs, wysyłania 1/Mbs opóźnienie 20ms.
Podłączałeś kabel Internetowy bezpośrednio do komputera? To wykluczyłoby wszystkie wątpliwości jeśli chodzi o router. Sprawdź jeszcze prędkość łącza na speedtest.net.
Z routerem jest wszystko ok , mam ten sam non stop, nic nie resetowałem, robiłem reinstalacje nic nie dało, nie wiem właśnie co jeszcze zrobić żeby to zadziałało
A nie zmieniałeś może albo nie resetowałeś routera/modemu? Może porty masz zablokowane. W najgorszym wypadku re-install, bądź support EA.
Też sprawdziłem, zaporę i antywirusa. Nic nie blokuje
Sprawdź czy firewall lub ta zapora Windowsa czasem nie blokuje gry.
Internet mam dobry, przed tym problemem grałem normalnie
Zrobiłem przywracanie właśnie i nic nie dało, mogę przeglądać zdjęcia użytkowników z gry itp to jednak jest jakieś połączenie, a jak wezmę GRAJ to zobaczę obraz pada kreska się ładuje z 5cm i komunikat się pojawia :/
Może coś instalowales po drodze. Zrób przewracanie systemu do tego punktu co jesteś pewny, że gra działała.