Re: Błędy/bugi NFS Payback Są błędy z naklejkami na Porsche 918.
Połączony z 22-03-2018 18:22:
Nie wiem czy to bug, czy po prostu taki skrypt, ale jak dziś gliniarze wypadli mi z drogi za skarpę, to podjechali spowrotem pod górkę i wrócili na drogę śmiesznie to wyglądało xD
Jutro ważny update - zobaczymy czy rozwiąże Wasze problemy.
Zobaczymy jak poprawią problem z nakładaniem vinylu na przednim lewym błotniku w R8 i trzesącym się huracanem po wyjeżdzie z garażu w boomville na xbox'ie to pogadamy :v
Re: Need for Speed Payback - ogólnie poczekamy zobaczymy, wydaje mi sie ze to jest w stylu speedcross dlc i jest tez platny, bo wersja deluxe zawiera ' pakiet nadchodzacych misji fabularnych '
Re: Need for Speed Payback - ogólnie Mnie tez można podpisac jako wielki rozczarowany, a także oddawać 350zl. Jeszcze rozumiem jakby cos pożytecznego z ta gra robili, ale same niezauważalne poprawki. Multiplayer bylby bardziej zachecajacy z trybem ghost NIE MA. Już lepiej byłoby dac menelowi hajs, przyn zaciesz i radość z alko.
Re: Need for Speed Payback - ogólnie Oby tylko Castrol Titanium Trials byly trudne jak prestige. Przyn jesli chodzi o zloty czas/wynik. EA sie nie slucha, wiec moze z narzekaiem na trudnosc prestige rowniez beda slepi i glusi.
Re: Need for Speed Payback - ogólnie XD platny DB5 i Firebird dla kazdego to jakis zart. Przeciez tego nikt nie kupi.. A jesli nawet to dzieci bogatych rodzicow, lub ludzie, ktorzy nie oszczedzaja hajsu. Ja nie spinam o te auta bo dla mnie sa niepotrzebne, za egzotyka moglbym zaplacic.
Re: Need for Speed Payback - ogólnie Po cholerę dokupowałem te Deluxe...
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.