Re: Zwiększenie slotów na auta Oficjalnie wywalili się ta tę grę jakoś 3 miesiące o premierze na PC. A w tym roku ma być kolejna część. Nie ma szans na żadne aktualizacje
Re: Zwiększenie slotów na auta Jest też glicz na obniżanie aut, Crowned i BlackPanthaa go pokazywali (w ogóle BP sporo gliczy pokazał, ale tego jeszcze nie )
Re: Zwiększenie slotów na auta Siemka, ostatnio kumpel mi zarzucił takim wpisem z reddita jak powiększyć ilość slotów na auta, więc pomyślałem że się podzielę tą radosną nowiną
Gregi Odpowiedział(a) w Nasze fotografie
8 lata temu ( 28-01-2017 12:37 )
Re: Nasze fotografie 2/10, początkowy samochód którego vinyl nie zachwyca no i przeciętne zdjęcie ogółem.
Cubix-zkz Odpowiedział(a) w Nasze fotografie
8 lata temu ( 28-01-2017 11:29 )
Re: Nasze fotografie
Inventer89 Odpowiedział(a) w Utracone Dane
8 lata temu ( 26-01-2017 17:04 )
Re: Utracone Dane Ogólnie na koncie można mieć tylko jednego save zapisanego dla danej gry. Musisz zadzwonić do pomocy technicznej http://help.ea.com/pl/. Może robią kopię save'ów/serwerów i będą w stanie odtworzyć postępy gry. I pytanie czy włamywacze nie usunęli Ci innych save'ów.
sasosak Odpowiedział(a) w Utracone Dane
8 lata temu ( 26-01-2017 15:30 )
Re: Utracone Dane Witam wszystkich forumowiczów, moja sprawa wygląda następująco: Na moje konto włamali się ruscy, zmieniając hasła, hasła bezpieczeństwa itp. Odzyskałem moje konto używając e-maila, zmieniłem hasło lecz straciłem mój postęp w karierze w NFS 2015, prawdopodobnie przez "Rozpocznij nową przygodę", bo w garażu znalazłem lekko przerobione początkowe auto. Czy jest możliwość, że moja chmura Origin ma zapisaną moją starą karierę ? Proszę o jakąś pomoc, z góry dzięki za odpowiedź.
Re: Sterownik ekranu przestał działać ale odzyskał sprawność Możesz mieć skoki napięć na karcie. No i trochę Ci się grzeje w stresie. Sprawdź chłodzenie!
Re: Sterownik ekranu przestał działać ale odzyskał sprawność Pobrałem program, katowałem GPU przez 2h i 45 minut. Nie mam zielonego pojęcia o co tu biega, więc wklejam wszystko co może się przydać.
Re: Utracono połączenie, pomocy... Podłączałeś kabel Internetowy bezpośrednio do komputera? To wykluczyłoby wszystkie wątpliwości jeśli chodzi o router. Sprawdź jeszcze prędkość łącza na speedtest.net.
Re: Utracono połączenie, pomocy... Z routerem jest wszystko ok , mam ten sam non stop, nic nie resetowałem, robiłem reinstalacje nic nie dało, nie wiem właśnie co jeszcze zrobić żeby to zadziałało
Re: Sterownik ekranu przestał działać ale odzyskał sprawność Pobierz program OCCT i daj test GPU na przynajmniej godzinę. Sprawdź jak zachowuje się karta w stresie i jakie ma temperatury.
Re: Utracono połączenie, pomocy... A nie zmieniałeś może albo nie resetowałeś routera/modemu? Może porty masz zablokowane. W najgorszym wypadku re-install, bądź support EA.
Re: Utracono połączenie, pomocy... Też sprawdziłem, zaporę i antywirusa. Nic nie blokuje
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.