Re: Problem z ustawieniami sterowania Czy ktoś rozwiązał problem z wolno jadącym samochodem lub palącym gumę w miejscu po dodaniu gazu? Dodam ,że nie mam podłączonych żadnych padów i kierownic. Majstrowałem przy akceleracji kierownicy niby jest lepiej ale to chyba jeszcze nie to... Ktoś zna rozwiązanie?
Re: Pamiątka z Need for Speed CASH - to nie jest trailer. Za dużo opowiada, za mało napięcia, niestety budowania emocji tutaj też nie ma. :/ Da się to zrobić fajnie, tylko z zamysłem od początku do końca. Ujęcia dopasowuje się pod muzykę, nie na odwrót - jeśli dajesz piosenkę pod podkład
Re: Pamiątka z Need for Speed ten filmik to taki "trailer" ktory zrobilem z mysla o tym, ze moze w przyszlosci rozwine ta serie do pelnometrazowego filmu z serii "let's PLAY"
POZDRAWIAM
Re: Pamiątka z Need for Speed Filmik jak filmik, trochę długawy i przeładowany kiczowatymi efektami. Nie wiem co było jego istotą, czy tuningowane auta, czy jazda czy coś, nad tym musisz się zastanowić i podjąć decyzję przy następnych pracach
MadaFaster Odpowiedział(a) w Daylight mod
8 lata temu ( 19-02-2017 23:09 )
Re: Daylight mod [movie=youtube]UNDHpOCEy_A[/movie]
Re: Pamiątka z Need for Speed Witam!
Coś ode mnie :d
Mały upominek :d
Film który dopiero wszedł na ekrany "YouTube" :d
Specjalnie dla forum :d
Need for Speed :d
Radzio Odpowiedział(a) w Daylight mod
8 lata temu ( 18-02-2017 11:02 )
Re: Daylight mod Obecny top jest zrobiony ze screena z tym modem Fajna sprawa i przy okazji widać różne niedopracowane obiekty
Radon Odpowiedział(a) w Daylight mod
8 lata temu ( 17-02-2017 22:50 )
Re: Daylight mod Całkiem ciekawe, na pewno okazałoby się użyteczne przy wykonywaniu (niecodziennych) screenów do sr :]
Gregi Odpowiedział(a) w Daylight mod
8 lata temu ( 17-02-2017 21:36 )
Re: Daylight mod Łe tam, ja od dawna wiem o tym modzie... Myślałem że jest tak znany że na Zone nic nie mówiłem o tym CROWNED nagrał cinematica z daylight modem, możecie poszukać na YT, mi się dziś już nie chce szukać
MadaFaster Odpowiedział(a) w Daylight mod
8 lata temu ( 17-02-2017 20:13 )
Re: Daylight mod Siemka, na mod trafiłem przypadkiem na luckiej grupie ( FB ) gdzie jeden użytkownik zapostował screena z gry. Z początku nie wiedziałem o jaką gre chodzi, ta osoba wspomniała tylko o jakimś modzie (na początku myślałem że to ss z The Crew). Po przejrzeniu komentarzy poszukałem na YT i... tylko tyle materiałów mi się udało znaleźć :p
Re: Petycja o wprowadzenie trybu offline do NFS2015 W sensie że na Luckiej grupie (widzowie MówPoLucku) i na Tutajowych Rajdowcach (widzowie Pana Tutaja)
Re: Petycja o wprowadzenie trybu offline do NFS2015 Nie do końca. Darkspore też było podpięte pod Origin, a umarło w marcu tamtego roku. Origin to tylko platforma do dystrybucji gier/DRM.
A co do Lucków... nie bardzo wiem, o co chodzi Tzn. kojarzę, że jest ktoś taki jak Lucek - i to wszystko. Jak macie pomysły, gdzie by udostępnić dalej tę petycję, to śmiało - róbcie to. Ja uderzam jeszcze w Driving Passion i NFSCars, link już jest na oficjalnym forum NFS i Reddicie. Niech to trafi do jak największej liczby osób.
Re: Petycja o wprowadzenie trybu offline do NFS2015 Też podpisałem aaaaaaaaaale... Serwery wspiera Origin, tak? To więc puki Origin żyje to gra będzie działać. Tak jest z serwerami HP10, MW12, Rivals itp... więc to tak szybko nie padnie. Ale racja, warto się zabezpieczyć :p
Re: Petycja o wprowadzenie trybu offline do NFS2015 Nowy Need for Speed za pasem, a tymczasem stary do działania dalej wymaga połączenia z serwerem. Dlatego też pozwoliłem sobie stworzyć petycję o wprowadzenie do gry trybu offline. Bardzo Was proszę o zaangażowanie się w tę sprawę i składanie podpisów.
Pamiętajcie: tu nie chodzi o to, czy gra Wam się podoba, czy nie. Tu chodzi o pokazanie EA, że nie godzimy się na obowiązkowe połączenie z siecią w grze, która ma tryb dla pojedynczego gracza. Prędzej czy później serwery zostaną wyłączone, a wtedy NFS2015 będzie niegrywalny.
Poprzez tą petycję, chcę też dać EA do zrozumienia, żeby przyszłe NFSy również były grywalne offline.
Re: Zwiększenie slotów na auta Takie jest oficjalne oświadczenie, ale wielokrotnie zdarzało się, że producent wydawał na długo po premierze małą łatkę usuwającą glitche w jakiś sposób zaburzające balans rozgrywki i to w grze dawno nie wspieranej. Tu może być tak samo, chociaż nie musi.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.