Re: Czy ktoś jeszcze gra w NFS2015 Co by nie mówić ta odsłona ma już 9 lat - nie ma co się dziwić, że jest mało graczy Po drodze wyszedł Payback, Heat i Unbound. Dwie ostatnie szczególnie cieszą się popularnością multiplayer.
Re: Czy ktoś jeszcze gra w NFS2015 Cześć
wszystkim , czy ktoś jeszcze gra w tą grę zacząłem odkrywać ją na nowo bo patrząc na mapę to mało ludzi się tam kręci
czablu012 Odpowiedział(a) w Prestige
4 miesiące temu ( 02-08-2024 22:34 )
Re: Prestige Ja mam chyba z 10 wyścigów na złoto i reszta pół na pół srebro i brąz, dałem sobie spokój (narazie) bo za duży sweat-fest. A co do trofki to co tu można radzić... . Hoonicorn -> wyścig ,,Blokada Umysłowa" i jazda
Joher91 Odpowiedział(a) w Prestige
4 miesiące temu ( 01-08-2024 23:22 )
Re: Prestige Czy komuś się udało w trybie prestige zdobyć we wszystkich wyścigach złoto ? I co do trofeum 🏆" pokonać blokadę " zdobądź 350 000 pkt drifty "Blokadzie umysłowej " jadąc autem Kena jakiś rada jak to zrobić 🤔 bo mam mega ciężko z góry dziękuję
Re: Uruchomienie używanej gry Jak rozumiem kupiłeś używaną grę na PC, tak?
W takiej sytuacji klucz jest jednorazowy, i jeżeli wraz z pudełkiem nie kupiłeś passów do konta origin, to nie zagrasz niestety.
Re: Uruchomienie używanej gry Witam, to mój pierwszy post, więc witam wszystkich użytkowników.
Jak w temacie, kupiłem NFS 2015, okazało się, że gra potrzebuje internetu do gry. Internet jest i próbie uruchomienia wyskakuje komunikat, że dawno mnie nie było i wystarczy zresetować hasło, ale końcówka maila jest nie moja, prawdopodobnie kogoś, kto pierwszy uruchomił grę, jest możliwość ogarnięcia tego? . Pytanie brzmi, czy jest możliwość zmiany użytkownika, lub uruchomienia gry w jakiś sposób.
Mam zdjęcie ekranu z komunikatem, ale nie mogę dodać.
Re: Problem z uruchomieniem gry Zakupiłem już 2 NFS’a na Steam,po zainstalowaniu plików i próbie uruchomienia gry wyskakuje mi okienko ze musze zalogować się do Origin,po wpisaniu danych do logowania wyskakuje błąd „nie można udzielić licencji,i coś ze stanem konta” ktoś ma jakiś pomysł,bo już 2 dzień szukam rozwiązania na ten problem
Re: Gra nie reaguje na klawisze Mam problem otóż kiedy odpalam nfsa mija cały wstęp (coś tam od nvidii i EA) wyskakuje mi ekran gdzie mogę wyjść z gry wciskając klawisz L lub kontynuować jakimś klawiszem (chyba spacja) i gdy wciskam spację nic się nie dzieje (kiedy wcisne L to samo) mial ktoś taki problem? Wie ktoś jak to naprawić?
Re: Propozycja rozbudowy mapy Z tego, co wiem - nie istnieją żadne narzędzi do edycji mapy NFS nowszych, jak World. Tak więc wizja pozostanie wizją. Ale tak, masz rację - Ghost mogło lepiej zagospodarować mapę. Zawsze mi w tej grze brakowało typowego 'downtown'.
Re: Propozycja rozbudowy mapy najbardziej krzywdzące było niezagospodarowanie dzielnicy wysokościowców, niezrozumiała decyzja.
Mapka wygląda ok, ale to jest jeden aspekt, drugim istotniejszym moim zdaniem jest to jak zostało by to wymodelowane w świecie gry.
Re: Propozycja rozbudowy mapy Siemka, jak pewnie zauważyliście na mapie NFS 2015 jest mnóstwo wolnego miejsca, które mogłoby zostać wykorzystane jako rozbudowa świata poprzez np. DLC (jak wiadomo EA nic z tym nie zrobiło dlatego przedstawiam wam moją wizję takiej rozbudowanej mapki -> https://ibb.co/kS...
Co sądzicie? Zrobiłem to dosyć dawno bo w 2018 roku
Re: Nie można zmienić sterowania Niestety, to nie pomogło :/
Merged on 23. czerwiec 2019 18:17:
Up
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.