Re: Wasza przygoda z NFS Było to w 1998 roku bodajże.
Zaczęło się od tego że miałem chyba najlepszy komputer na mojej ulicy xD
Procek 1,6Ghz, ram 256, Ge Force 2
oraz 80gb dysk hehe.
O dziwo pierwszą grą jaką odpaliłem było Rally Championship, swoją drogą super gra !
Ale przyszedł czas na NFS bo swego czasu GTA, NFS czy Rajdówki oraz Fifa to były 4 gorące tematy.
Pamiętam że na dysku miałem: FIFE 2002, GTA 2, NFS II, Rally Championship, no i wracając do NFS II była to bardzo ciekawa produkcja ale wolałem Rally, jednak po jakimś czasie ujrzałem u kuzynka Need for Speed III: Hot Pursuit, byłem po prostu zafascynowany tą grą(nocą) i ilością pojazdów. Musiałem mieć tą grę i po jakimś czasie kuzynek mi ją wypalił.
W Domu przeszedłem ją bardzo szybko gdyż wciągała jak nie wiem co, aha dodam że miałem Windows XP od nowości, który był też hitem w tamtych czasach i przez ów XP'ka nie poszedł mi Porsche 2000 i żałowałem bardzo z tego powodu.
Szczerze w ów Porsche zagrałem u kuzynka parę razy a jeszcze nigdy sam go nie przeszedłem i nie miałem na dysku.
Następnie była rewolucja i co to się działo u mnie w domu gdy zdobyłem Need for Speed: Hot Pursuit 2, ahh to były czasy, miałem to szczęście że chodziłem do podstawówki i mogłem grać ile chcę a naukę mieć gdzieś xD i to było piękne, sama grafika przyciskała mocno serce i aż chciało się grać, ale moja prawdziwa przygoda jako fan nfs, rozpoczęła się gdy światło dzienne ujrzał Underground. Co to było ?! Szum w sieci a ogień w domach, sama rozgrywka była tak ciężka i trudna że człowiek siedział i siedział i grał w to bo poziom trudności z całej serii NFS jest właśnie najcięższy w Underground.
Pamiętam że nienawidziłem wyścigów typu "Circuit" bo nie dosyć że były długie to rywale byli tak mocni że chyba na podstawie Underground'a stałem się (nie chwaląc się) bardzo dobrym graczem w Wyścigówkach.
I Właśnie po jakimś czasie wchodziłem na strony oglądając czy nie ma czegoś ciekawego do U, chociażby np Spolszczenie i tak trafiłem na NFSZone.eu na którym zostałem i dzieliłem się z użytkownikami wrażeniami po premierach następnie U2 czy Most Wanted czy nawet Carbona, a tego czasu już awansowałem na Moderatora NFSZone.eu bo dopiero przy Premierze Pro Streeta zostałem Zauważony przez Dominiona i trafiłem na stanowisko Admina a później było coraz lepiej i tak zostałem jego prawą ręką. Obecnie ani ja ani Dominik nie robimy nic bez wzajemnej pomocy. Jesteśmy jak bracia ale na odległość
Miło wspominam moją przygodę z NFS nie dlatego że doszedłem tak wysoko ale że mogłem poznać tylu ciekawych ludzi na dawnym NFSZone.eu i chyba tylko Domi i Inventer pamiętają tą ekipę bo jej się nie da zapomnieć !