Wątki ogólne, ankiety, porównania
) teraz takiego zaskoczenia nie ma mamy, wszystko jak na tacy, każdy grając około godzinę w The Run wiedział już jak się skończy cała gra.
Silnik zostanie taki jak był w Rivals - Frostbite 3 - nie widzę sensu cofać się w rozwoju xD Jak ktoś ma słaby sprzęt to trudno 

Cytat
Kongz napisał(a):
Inventer89, masz rację.. NFS upada ale EA może być tylko i wyłącznie wdzięczne sobie i swoim studiom developerskim. Oni sami zaczęli zmieniać sprawdzoną formułę już za czasów Undergrounda. Bo największą popularność miały NFS z luksusowymi wyścigami niedostępnych dla wielu samochodów z policją (HPI i HPII, RS, P2000). A potem wykorzystali motyw FnF co również się sprawdziło i zamiast trzymać się tych dwóch dróg i przeplatać serię undergroundową z tą ''luksusową'' to zrobili jeden wielki kogel-mogel i najpierw wyszedł słaby (ale i mimo wszystko uwielbiany przeze mnie) Carbon a potem to już wszyscy wiedzą.
EDIT:
Dodam jeszcze że jeżeli EA nie zmieni polityki to forum się nie ruszy a seria NFS dalej będzie traktowana jak podrzędna wyścigówka a tak jest przez ostatnie parę lat.
PS. Jak pisałem to w shoutcie to zrobiłem błąd w nawiasie wymieniając NFSy... połączyłem 2 zamienne podtytuły Road Challenge i High Stakes przez co wyszło RS... fail
Cytat
Radon napisał(a):
A co do filmiku - Lucek ma sporo racji, jeśli o multika w Rivals chodzi. Ostatnio w końcu kupiłem sobie XBL Gold i mogę grać w sieci i... nic. Gracze na ogół mają się nawzajem gdzieś, na starych konsolach w ogóle cudem jest kogoś spotkać na tak dużej mapie. W zasadzie jedyna interakcja w jaką wszedłem z innym graczem w świecie Rivals to... trolling. No bo przecież śmiesznie jest wejść komuś z buta do rozgrywki sp i skopać mu czasówkę, prawda?
. Nie zmienia to jednak faktu że z zaciekawieniem czekam na "śmiałe" kroki dot. nowej części NFS'a cechujące nową ciekawą fabułę czy silnik gry.
Co nie oznacza, że NFS odszedł na boczny tor
NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.