Wątki ogólne, ankiety, porównania
Cytat
Kongz napisał(a):
Inventer89, masz rację.. NFS upada ale EA może być tylko i wyłącznie wdzięczne sobie i swoim studiom developerskim. Oni sami zaczęli zmieniać sprawdzoną formułę już za czasów Undergrounda. Bo największą popularność miały NFS z luksusowymi wyścigami niedostępnych dla wielu samochodów z policją (HPI i HPII, RS, P2000). A potem wykorzystali motyw FnF co również się sprawdziło i zamiast trzymać się tych dwóch dróg i przeplatać serię undergroundową z tą ''luksusową'' to zrobili jeden wielki kogel-mogel i najpierw wyszedł słaby (ale i mimo wszystko uwielbiany przeze mnie) Carbon a potem to już wszyscy wiedzą.
EDIT:
Dodam jeszcze że jeżeli EA nie zmieni polityki to forum się nie ruszy a seria NFS dalej będzie traktowana jak podrzędna wyścigówka a tak jest przez ostatnie parę lat.
PS. Jak pisałem to w shoutcie to zrobiłem błąd w nawiasie wymieniając NFSy... połączyłem 2 zamienne podtytuły Road Challenge i High Stakes przez co wyszło RS... fail
Cytat
Radon napisał(a):
A co do filmiku - Lucek ma sporo racji, jeśli o multika w Rivals chodzi. Ostatnio w końcu kupiłem sobie XBL Gold i mogę grać w sieci i... nic. Gracze na ogół mają się nawzajem gdzieś, na starych konsolach w ogóle cudem jest kogoś spotkać na tak dużej mapie. W zasadzie jedyna interakcja w jaką wszedłem z innym graczem w świecie Rivals to... trolling. No bo przecież śmiesznie jest wejść komuś z buta do rozgrywki sp i skopać mu czasówkę, prawda?
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.