Re: Need for Speed Most Wanted - Zapowiedzi Boże, byłbym w niebie gdyby wszystkie te auta dodali... Proszę Was CG - nie spier***** tego!! Takiej okazji już nie będzie.
Lotus Evora S
Lotus Evora GTE
Lotus Exige Cup 260
Lotus Exige S
Maserati GranTurismo S
Maserati Quattroporte Sport GT S
Maserati GranTurismo Mc Stradale
Mazda MX-5
Mazda RX-7 RZ
Mazda RX-8
McLaren F1
McLaren MP4-12C
Mercedes-Benz C63 AMG Coupe Black Series
Mercedes-Benz CLK63 AMG Black Series
Mercedes-Benz SL63 AMG '13
Mercedes-Benz SL65 AMG Black Series
Mercedes-Benz SLR McLaren 722 Edition
Mercedes-Benz SLS AMG
Mitsubishi Lancer Evolution IX MR-Edition
Mitsubishi Lancer Evolution X
Need for Speed Ford Mustang RTR-X
Need for Speed Shelby Terlingua
Re: Need for Speed Most Wanted - Zapowiedzi Parę definicji słowa Fairhaven: link. Skupcie się na części "United States". Czyżby to któreś z tych Fairhaven miało być tym w NFS:MW?
Re: Need for Speed Most Wanted - Zapowiedzi Up: Gratuluję!
Czyli mamy już kilka autek, którym będzie dane nam jeździć: BMW M3 E92, Porsche 911 Carrera S (2012), Aston Martin V8 Vantage oraz radiowozy: Corvette Z06 Cop, Dodge Charger SRT8 Cop i Ford jakiś tam w wersji policyjnej.
Re: Need for Speed Most Wanted - Zapowiedzi Jakbym edytował, to nikt by tego nie czytał. Do każdego bzdetu - nowy news. Btw - to mój 101 news. Wczoraj była setka - i co, pogratulował ktoś? A sama okładka - fajna, twórcza.
Re: Need for Speed Most Wanted - Zapowiedzi Mam dla Nas złą wiadomość. Niestety- nie będzie powrotu do Rockport. Moje sprytne oko zauważyło pewny szczegół na policyjnym aucie- przyjrzyjcie się bliżej temu Chargerowi z "naszej" lewej. Nie nie, nie na logo policji, trochę niżej. Widzicie? Nazwa miasta brzmi: Fairheaven City.
Re: Need for Speed Most Wanted - Zapowiedzi Zyfieram senby s potłogi... Świetna grafika, pełna dynamicznej akcji! Super! W dodatku mamy miły powrót Corvetty w szeregi policyjne.
Re: Need for Speed Most Wanted - Zapowiedzi Ale ile można tego NY Crysis 2, Crysis 3, GTA IV i jeszcze jakaś gierka, ale nie pamiętam tytułu... Ale gościu miał niesamowitą siłę.
Re: Need for Speed Most Wanted - Zapowiedzi Wiem, ale trochę szkoda. Nie chciałbyś poszaleć na ulicach NY jakąś BM'ką albo czymś ?
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.