Zostań najbardziej poszukiwanym!
Cytat
Radon napisał(a):Przecież Takedown'y tam praktycznie w ogóle się nie narzucają, przy tym co działo się na gameplay'u z E3, ja na nie w ogóle uwagi nie zwróciłem.
Ferrari nie ma w NFS, bo EA nie ma na nie licencji. Tak samo, jak innym firmom bardzo ciężko zdobyć licencje na BMW czy Porsche. Lakier będzie, nie martw się - są w Fairhaven takie stacje, że się auto odnawia, to pewnie będzie też to że kolor zmieniają. Cytat
manticore napisał(a):
Cytat
Mat3usz napisał(a):
tuningu wizualnego na poziomie HP 2010
Przecież w HP2010 w ogóle nie było tuningunawet lakier można było wybrać tylko fabryczny
Cytat
Mat3usz napisał(a):
tuningu wizualnego na poziomie HP 2010
nawet lakier można było wybrać tylko fabryczny 
Cytat
Mat3usz napisał(a):Myślałem, że CG postara się mimo wszystko. Ja tam czekam do listopada.
Cytat
Radon napisał(a):Istotą Burnouta przecież nie jest wolność w wyborze trasy wyścigu, a szczegółowy model zniszczeń i widowiskowe kraksy.
Powiedz mi, co by im szkodziło zrobić to samo, ale bez takedownów, nitro i rozwalania billboardów? Przypuszczam, że wtedy nikt by się już nie przyczepił o to, że to kalka Paradise.
Cytat
Od kiedy wzorowanie się na czymś, co przyjęło się bardzo dobrze, jest złe?
Cytat
Nawet jeśli garstka pseudofanów MW, która od 2005 roku najprawdopodobniej w żadną nową grę nie grała odrzuci i zbluzga nowe Most Wanted, to Criterion nawet tego nie zauważy, bo 8 milionów, albo i więcej innych osób kupi to jako świetną grą i na pewno się nie zawiedzie.
Cytat
DUMMY napisał(a):
NFS schodzi na psy, tyle gadki.
NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.