Zostań najbardziej poszukiwanym!
Cytat
Siekierka napisał(a):
Inventer - Raptor niesportowy? Żartujesz sobie? To najbardziej sportowy Pick-up na rynku.
Cytat
Inventer89 napisał(a):
Cytat
M3 napisał(a):
Coraz bardziej wątpię w kolejne gry z serii NFS, co nowsze to "schodzi na psy", a jak wasze wrażenia?
No cóż... NFS U, U2, MW były przełomowe: a to tuning, a to wolne miasto, a to fabuła i policja... coraz trudniej będzie (lub już trudno jest) zaskoczyć graczy czymś nowym. W HP nowością były bronie, które wg mnie świetnie się sprawują i dają dużo frajdy, dzięki temu wyścigi są bardziej emocjonujące i bardziej żywe. Szczerze mówiąc tych broni będzie mi trochę brakować w MW 2012, pozostanie pewna pustka, no chyba, że CG ma przygotowanego jakiegoś asa, którego niedługo ujawni. O ile UC był w moim przekonaniu dobry (nie licząc tuningu i filtrów obrazu), to RUN przeciętny. Natomiast HP 2010 był wyśmienity i myślę, mam nadzieję i głęboko w to wierzę, że MW 2012 będzie na poziomie HP 2010 lub ciut lepiej Jeszcze chciałbym poruszyć temat eliminacji przeciwników w HP i MW - nie wszystkim się one podobają, mnie osobiście bardzo Lubię rozwałki, dlatego z chęcią przeszedłem Burnouta i grałem w FlatOut i Split Second. Zresztą takie zachowanie (całkowite rozbijanie samochodów) jest bardziej realne niż jazda niezniszczalnymi samochodami jak to miało miejsce w starszych częściach NFS.
Cytat
M3 napisał(a):
Coraz bardziej wątpię w kolejne gry z serii NFS, co nowsze to "schodzi na psy", a jak wasze wrażenia?
Cytat
Samochody odblokowujesz przy ZNALEZIENIU danego w danym fragmencie miasta.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.