Re: The Run- kicz, czy jednak coś innego? Ja bym poczekał z oceną aż zasiądziemy do gry, bo póki co wszystko jest pogłoskami. Żaden filmik nie odda rzeczywistej jakości grafiki gry.
Re: The Run- kicz, czy jednak coś innego? Bambus - a wiesz o tym, że beta BF3 to zupełnie inna gra? Przecież w niej większość przejęte jest z Medal of Honor. To zabieg celowy, by wywołać u widza euforię gdy zobaczy efekt końcowy (tzn. ile się zmieniło). Poza tym, ustawienia ULTRA w becie to tak naprawdę niskie/średnie z gry oficjalnej.
A co do grafiki - jest obłędna. Na niektórych screenach można pomylić się z realem. I te nowe z Carbon Challenge Series... Są miodne.
Re: The Run- kicz, czy jednak coś innego? huh..popełniacie błąd sądząc po trailerze jaka jest grafika..
To są screeny..co onich sądzicie ?! zapewne myślicie że '' screeny to sobie w photoszopie podrabiają ''..te screeny są z trailera w FULL HD..i moim zdaniem grafika jest godna Fb 2
Re: The Run- kicz, czy jednak coś innego? Mydlą nam oczy tymi trailerami, w rzeczywistości grafika będzie słabsza i ogólnie jak to Black Box, wiele razy zapowiadał zaje NFS i jak wyszło? Tym razem się nie nabiorę. Co do Frostbite2 BF3 miał lepiej wyglądać a jakoś nie wygląda.
Re: The Run- kicz, czy jednak coś innego? Wiem, to coś jak temat dyskusyjny, lecz powinniśmy tutaj porozmawiać głównie o wadach i zaletach.
Jak widzicie, Run ma sporą szansę za zdobycie gry roku, jednak są niektóre rzeczy, które mogą odepchnąć nas od tej gry. Ano jakie ?
M.in. Grafika. No wiem, Frostbite 2, ale czy to nie wysokie progi jak na Runa ? Może i wygląda to obłędnie, ale na pewnie gra nie będzie "stała" w całości na nim, bo jak można było zobaczyć na jednym z GamePlay'ow, gra jeszcze opierała się na silniku Hot Pursuita, lecz już pewnie elementy Frostbite były widoczne. Chciałbym przypomnieć, że silnik Hot Pursuita to silnik Burnouta Paradise, który był wcześniej stosowany w... Undercoverze. Bo to widać, i nie zaprzeczajcie że nie, bo jeszcze na wersjach beta HP gra "stała" na ów silniku UC.
Drugą rzeczą jest to, że tą grę robi BlackBox, a oni zawsze umieją coś porządnie (za przeproszeniem) spier**lić. No bo np. Undercover, czy Carbon.
To jest moja taka mini refleksja, zawsze potem coś się dopisze.
Reev Odpowiedział(a) w NFS : The Run !
13 lata temu ( 12-10-2011 19:26 )
Re: NFS : The Run ! I jak zwykle tylko na rynek amerykański. Kur*a, chcę to mieć !
Radzio Odpowiedział(a) w NFS : The Run !
13 lata temu ( 12-10-2011 14:33 )
Re: NFS : The Run ! no popieram diego
diego0008 Odpowiedział(a) w NFS : The Run !
13 lata temu ( 12-10-2011 13:45 )
Re: NFS : The Run ! koszulki są fajne bluza już nie
Voxerver Odpowiedział(a) w NFS : The Run !
13 lata temu ( 11-10-2011 20:16 )
Re: NFS : The Run ! Oczywiście nie zabrakło też ubioru z adidas:
Według mnie jest ok!
Viktor Odpowiedział(a) w NFS : The Run !
13 lata temu ( 10-10-2011 19:31 )
Re: NFS : The Run ! Ciekawe butki
Gwozdek Odpowiedział(a) w NFS : The Run !
13 lata temu ( 10-10-2011 18:05 )
Re: NFS : The Run ! Jedź do Hameryki (Chicago, Nowy Jork lub San Francisco), zamów, kup, wracaj do Polski i załóż.
Demi Odpowiedział(a) w NFS : The Run !
13 lata temu ( 10-10-2011 18:05 )
Re: NFS : The Run ! Spokojnie, na pewno pojawią się na ALLEGRO, a jak nie to zawsze będzie można zamówić tylko duże koszty przesyłki będą ; )
Voxerver Odpowiedział(a) w NFS : The Run !
13 lata temu ( 10-10-2011 18:02 )
Re: NFS : The Run ! czyli o tych butach w Polsce to można sobie pomarzyć :]
Demi Odpowiedział(a) w NFS : The Run !
13 lata temu ( 10-10-2011 17:42 )
Re: NFS : The Run ! zbyt skejtowe, nie pasują mi do stylu haha ;d wole AIR MAXY <3
Gwozdek Odpowiedział(a) w NFS : The Run !
13 lata temu ( 10-10-2011 16:51 )
Re: NFS : The Run ! Kto wie? Może ktoś zachowa i wystawi na eBayu? ;P
Edit: Poprawka, można je nabyć w Chicago, Nowym Jorku i San Francisco w każdym sklepie Adidas. To nie prawda o 50 sztukach, więc przepraszam za wprowadzenie w błąd.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.