Wszystko, co nie jest związane z żadną z kategorii na forum
Będziemy mechanikami, którzy ulepszają swoje samochody do rajdów, w których uczestniczą
Dodatkowo będziemy dorabiać jako informatycy xD
:O
Mechanik odpada, nie mam do tego daru ;[
Ja może mechanik samochodowy albo informatyk narazie chodze do 1 gim. więc jeszcze mmam czas do zastanowienia ;]
Albo ludzi z takimi zamiarami...
Moge wybierać i wybierać, a już powinienem wiedzieć gdzie pójdę. Ale chyba mechanik wygra =] Albo zawodowy kierowca jak domi xD
a tak na serio to kierowcą rajdowym
Cytat
For3ver napisał(a):
Pewnie programista PHP. Ja też bym chciał zawodowym kierowcą zostać w pewnym sensie ;d W nielegalnych wyścigach !!! ( za dużo nfs'a ) xd

Cytat
grzesiuu napisał(a):
Ja myślę, że wybiorę się do technikum o profiliu informatycznym (technik-informatyk)Ale zastanawiam się też nad technikum samochodowym(technik-mechanik) w trakcie mógłbym troche pracować sobie, a następnie studia w którymś z tych kierunków.
Liczę, że te moje zamiary się sprawdzą...
I będę kimś...
Ale zastanawiam się też nad technikum samochodowym(technik-mechanik) w trakcie mógłbym troche pracować sobie, a następnie studia w którymś z tych kierunków.
Liczę, że te moje zamiary się sprawdzą...
NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.