No to tak, nie będę pisał niusów ani w shoutboxie tylko tu składajmy sobie życzenia świąteczne.
Ja życzę wam drodze użytkownicy Dużo zdrowia, kaski, browarków i miłego serfowania po nfszone Wesołych świąt ! i szczęśliwego Nowego Jorku xD bblablabla nie chce mi sie pisac, zabieram sie dalej do pracy.
Tanie Projektowanie stron !!
GG: 7450843
Najlepszego również i oby nadchodzący rok 2011 przyniósł nam osobiście wiele miłych wydarzeń a stronie, wiele użytkowników jak i dobre statystyki :) Peace !
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
No ja też życzę Wam wszystkim szczęścia, radości itp.. ;d No i dobrych statystyk ; )
Dobra, więc i ja składam najserdeczniejsze życzenia, powodzenia w życiu prywatnym, najlepszych statów w Autologu :D, pieniążków, piwa do granic możliwości, i Wesołego Jajka, i ostrego sylwka :D
Również dołączam się do życzeń, wszystkiego czego zapragniecie w nowym, 2011 roku :)
Miłych wesołych świąt. Życzę wam zdrowia, szmalu, talentu do tunowania :) i wszystkiego dobrego w nadchodzącym roku :lol
PSN: benek8
Origin: benek8
Życzę Wam wszystkim moi mili, zdrowych, radosnych, bezpiecznych świąt, wystrzałowego sylwestra, spełnienia wszystkich marzeń w nadchodzącym 2011 roku iiii wysokich obrotów !! =]
Miłych świąt, dużo kasy i browarów, i niech się spełnią wasze marzenia:)
Życzę wam wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia, pomyślności niech wam pies obryzie kości. :D
Ja chciałem Wam życzyć Wesołych, Zdrowych i Radosnych Świąt, Byście spędzili je w gronie najbliższych i Byście nie musieli się niczym przejmować. :)
A ja wam życzę dużo :
- szczęścia
- prezentów
- pieniędzy
- wolnego od szkoły
- NFS
- spełnienia marzeń
- ZDROWIA
Życzę Wam wesołych, spokojnych i spędzonych w miłej atmosferze Świąt, bogatego Mikołaja i duuużo wolnego czasu, abyście przez te parę dni odpoczęli po tym roku i naładowali akumulatory na przyszły :)
Kuba Zyczy Wam wesołych swiąt a przedewszystkim dobrego silnika pod maskę pod choinkę :DD
tradycyjnie zdrowych Wesołych świąt spełnienia marzeń
i pomyślnego biegu wydarzeń
sobie również i innym to samo
składa wam Adamo;]
Wszystkiego najlepszego.Świąt spędzonych przy rodzinnym stole oraz niezapomnianych chwil z przyjaciółmi podczas sylwestra.
by pytownik
Wesołych świąt chłopaki, niechaj ta strona będzie dla was światłością :D
Życzę Wam wszystkim wesołych, szczęśliwych, spokojnych, bogatych i upływających w błogiej atmosferze Świąt Bożego Narodzenia.
Matz
Ja też życzę wszystkiego dobrego, dużo zdrowia, bogatego Mikołaja, spełnienia marzeń i mokrego dungusa :D
Boże Narodzenie jest świętem rodzinnym,
dlatego spotykamy się przy stole wigilijnym
dzieląc się opłatkiem święconym.
Składamy szczere życzenia,
darując sobie wszelkie przewinienia,
a Boża Dziecina z tego się cieszy
i z błogosławieństwem bożym na Nowy Rok spieszy.
Wesołych Świąt kolowie życzy
SEBASTIANEK :)