de_ace Odpowiedział(a) w Wasze ciuchy
13 lata temu ( 18-06-2011 21:19 )
Re: Wasze ciuchy Jak wam się podobają ? Bo planuję zakup ; )
Reev Odpowiedział(a) w Wasze ciuchy
13 lata temu ( 15-06-2011 07:40 )
Re: Wasze ciuchy Adamo, w jakim kolorku ? I te zapinane na rzep ?
Jak najdzie mnie ochota, to czasem założę białe spodenki, na to t-shirt jakiś, i na to jeszcze koszula. Ładnie to wygląda, tak śnieżnie ;D
Nabijasz te posty jak się da... Opanuj się trochę. ill.
benek Odpowiedział(a) w Wasze ciuchy
13 lata temu ( 14-06-2011 20:20 )
Re: Wasze ciuchy Siema.
Ja ubieram się z reguły w Croppie lub w Diversie. Buty Reeboki takie jak prezentował De Ace. Spodnie luźnie można powiedzieć takie " Joł " Koszulka luźna prawie, że sukienka. Bluza z kapturem oczywiście luźna
Kiedy chodzę na Skate Park ubieram wąskie spodnie koszulę w kratkę i czapkę z prostym daszkiem.
Czasami kiedy ćwiczę z kumplami Parkoura ubieram spodnie dresowe firmy "Adidas" do tego buty "Adidas F50" I jakaś luźna koszulka.
Adamo jak ty ładnie pozujesz.
nie nabijaj się xD a jak ładnie "madzia" (mazda 323f) moja mazda wyszła;]
Adamo Odpowiedział(a) w Wasze ciuchy
13 lata temu ( 14-06-2011 19:45 )
Re: Wasze ciuchy nie zgadzam się też mam buty adi racer goodyer i uważam że są świetne wygodne i wytrzymałe;]
teraz kolejne zamówiłem adidas orleace stries;]
czekam na przesyłkę;]
13 lata temu ( 14-06-2011 19:20 )
Re: Wasze ciuchy PZ, ja się tak ubieram, bo mi wygodnie. I tak większość moich ciuchów to takie tam ubrania, a w tych chodzę np. do szkoły, czy jak gdzieś jadę. Radek, również lubię bluzy w paski ^^
Edit: Niedługo będę fotki cykał, to wam pokażę jak się ubieram
Radzio Odpowiedział(a) w Wasze ciuchy
13 lata temu ( 14-06-2011 18:35 )
Re: Wasze ciuchy ja ubieram się tak aby mi było wygodnie ....i nie dopisałem że lubię bluzki w paski całe w paski xD i również zakładam jak Inventer89 koszule kolorowe takie luźne....
Siekierka Odpowiedział(a) w Wasze ciuchy
13 lata temu ( 14-06-2011 18:31 )
Re: Wasze ciuchy Czyli jak zwykle, dzieci na sportowo i myślą że są fajni... Jak ja tego nie cierpię. Przecież większość ciuchów z Nike, Adidasa itp. jest wieśniacka! Te napisy/znaczki zazwyczaj psują wszystko.
13 lata temu ( 14-06-2011 18:03 )
Re: Wasze ciuchy Ja zazwyczaj chodzę w bluzkach od Diversa, Umbro, Nike, Adidas. Spodenki Umbro, Adidas, Nike, buty Adidasa, Reeboka i Nike. Ostatnio kupiłem sobie Adidas Goodyear za 210zł. Opłacało się
Black Ice Odpowiedział(a) w Wasze ciuchy
13 lata temu ( 14-06-2011 15:16 )
Re: Wasze ciuchy Ja przeważnie noszę bluzy z Diverse, Nike, Adidasa bądź Reeboka, Spodnie to wyłącznie dżinsy Big Star. Teraz też koszulki Jordan (Nike), Reebok, spodenki And1. Buty zwykle koszykarskie, Reebok i Adidas. Zbieram na Jordany.
Radon Odpowiedział(a) w Wasze ciuchy
13 lata temu ( 14-06-2011 15:10 )
Re: Wasze ciuchy Jakościowo niektóre rzeczy faktycznie są słabsze, ale z tym, że dużo osób ma się nie zgodzę. Cropp wypuszcza stosunkowo często krótkie serie ubrań, i dość ciężko jest trafić na kogoś z np. identycznym podkoszulkiem.
13 lata temu ( 14-06-2011 14:36 )
Re: Wasze ciuchy Co do ubrań z cropp`a to mam parę rzeczy i jestem zadowolony tylko z jednej bluzy, reszta słaba jakościowo, blaknie i ogólnie dużo osób ma takie same dlatego nie noszę.
Radon Odpowiedział(a) w Wasze ciuchy
13 lata temu ( 14-06-2011 14:03 )
Re: Wasze ciuchy Ja noszę głównie ubrania z croppa, z reguły luźne koszulki, bluzy z kapturem i jeansy.
Se3a Odpowiedział(a) w Wasze ciuchy
13 lata temu ( 14-06-2011 13:15 )
Re: Wasze ciuchy Ja się noszę różnie
Przeważnie koszulki z Reserved bądź z tabaskoshop i to samo z bluzami albo noszę z Reserved albo z Tabasko
Buty (only Reebok) już od 5 lat kupuje Reeboki i są według mnie najlepsze. No i do tego Jeansy z Big Star albo Sztruksy z Reserved. Oczywiście na obecną aurę noszę krótkie spodnie jeansowe do tego czasami czapeczka "new era"
Leeav Odpowiedział(a) w ASG i Paintball
13 lata temu ( 14-06-2011 07:37 )
Re: ASG i Paintball oo. Stare dobre czasy xd Kiedyś to miałem z kolegami zabawe od rana do wieczora, ale na zwykłe uzi/ak, a ty widzę już w coś mocniejszego się bawisz ;p
13 lata temu ( 14-06-2011 07:17 )
Re: Wasze ciuchy Buty... Nie rozumiem tylko ludzi, którzy coś widzą w Nike'ach. Wszyscy je praktycznie mają i przez to porządne buty stały się monotonne i po prostu nudne. Kiedyś - obiekt szpanu, teraz - masówka. I jeszcze ich posiadacze myślą, że są fajni. Dlatego ja mówię Nike'om stanowcze NIE! Adidas już w miarę OK, bo mniej osób je nosi.
Aha, Radek - te ciuchy nie zawsze kosztują aż tyle - na wyprzedażach są tańsze niż normalnie w sklepach.
Adamo Odpowiedział(a) w Wasze ciuchy
13 lata temu ( 13-06-2011 22:11 )
Re: Wasze ciuchy Ja nie przywiązuję takiej wagi do markowych ciuchów jedynie markowe buty>> Adidas
ja trochę w innym stylu ; ciemny jeansy lub jasne spodnie na lato i podkoszulek na krótki rękaw i koszula;] w kratę lub paski i białe buty ;]
nom i strój na jakieś okazje ( teraz egzaminy itp to pełny garnitur;])
13 lata temu ( 13-06-2011 21:13 )
Re: Wasze ciuchy Hmmm... Ja głównie ubieram się w House, Big Starze itp. Nie patrzę za bardzo na to, jaka firma, ważne, że firmowe. Bardzo, ale to bardzo lubię chodzić w jeansach, najlepiej albo w jasnych, albo w ciemnych (nie lubię pośrednich odcieni). Do tego najczęściej jakaś fajna bluzka, albo w szarym, albo w jakimś jasnym kolorze. Jak zimniej to w jakąś bluzę, ale nie lubię ani takiego skejtowskiego, ani takiego dresiarskiego stylu. No i większość kasy wydaję na ciuchy... Jak baba.
Inventer89 Odpowiedział(a) w Wasze ciuchy
13 lata temu ( 13-06-2011 20:51 )
Re: Wasze ciuchy Ja się w 80% ubieram w Diverse i Reservedzie. 0 nylonowych ciuchów, w większości w 100% bawełniane. I w większości jasne. Jako że pracuję, to częściej ubieram koszule, ale nie zwykłe jak to się wszystkim kojarzą garniturowe, tylko takie "na luzie" Niekiedy nie wymagają prasowania; właśnie z w/w sklepów
Radzio Odpowiedział(a) w Wasze ciuchy
13 lata temu ( 13-06-2011 19:56 )
Re: Wasze ciuchy ja chodzę w luźnych, ale bez przesady...nie jestem też dość bogaty by pozwalać sobie np. na buty za 250 zł...po prostu nie ubieram się w markowe ciuchy. Ale też nie jakieś badziewne łachy.
przykładowy mój strój ;
13 lata temu ( 13-06-2011 19:28 )
Re: Wasze ciuchy No właśnie, tak jak w temacie, piszcie w czym chodzicie, jak dużo macie tych lumpów, czy wolicie raczej na luźno czy przeciwnie. Fotki mile widziane.
Ja osobiście chodzę w luźnych ciuchach, głównie t-shirt, jakaś bluza z kapturem, do tego jeansy, najlepiej jakieś szersze, albo loose fit i jakieś ciekawe buty.
Z ostatnich zakupów to Spodenki Mass Patrol :
Rocawear'y Double :
i Reeboki :
To teraz wy się pochwalcie :f
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You can download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.