Re: Devvpoint brak aktywności Witam, jestem trochę zaniepokojony aktywnością osób odpowiedzialnych za dp, są szablony i ludzie którzy je kupują ale support oczywiście nie działa, zróbcie małą mobilizację i zaglądajcie raz na dzień.
P.s mam problem z jednym szablonem dokładnie z game i plikiem news.php
Re: Nagrywanie Minecraft -- MSI Afterburner Otóż posiadam jeden z lepszych programów do nagrywania (i nie tylko) filmów. Jak dobrze wiecie, Minecraft podczas gry Fullscreen działa o wiele płynniej, tak też chciałem nagrać film, lecz program po nagraniu filmu nagrywa tylko to, co dzieje się na pulpicie. Wiecie może, jak to naprawić? Nie wchodzą w grę inne programy, gdyż Fraps czy inny program zżera za dużo ramu.
Re: Sezon F1 Gdzie co i kiedy. Błąd. Nie GP USA w New Jersey, tylko GP Ameryki - to po pierwsze. Po drugie, to ich w tym roku nie będzie. A po trzecie, to od tego będzie dział F1.
Re: Sezon F1 Gdzie co i kiedy. Jak już wiadomo sezon F1 2013 już niebawem a zatem przedstawiam listę torów na których odbędą się wyścigi w tym roku 2013.
Edit// Poprawka Kalendarza GP F1 2013
15-17.03 Grand Prix Australii [Albert Park Circuit]
22-24.03 Grand Prix Malezji [Sepang International Circuit]
12-14.04 Grand Prix Chin [Shanghai International Circuit]
19-21.04 Grand Prix Bahrajnu [Bahrain International Circuit]
10-12.05 Grand Prix Hiszpanii [Circuit de Catalunya]
24-26.05 Grand Prix Monaco [Circuit de Monaco]
07-09.06 Grand Prix Kanady [Circuit Gilles Villeneuve]
28-30.06 Grand Prix Wielkiej Brytanii [Silverstone Circuit]
12-14.07 Grand Prix Niemiec [Hockenheimring]
26-28.07 Grand Prix Węgier [Hungaroring]
23-25.08 Grand Prix Belgii [Circuit de Spa-Francorchamps]
06-08.09 Grand Prix Włoch [Autodromo Nazionale di Monza]
20-22.09 Grand Prix Singapuru [Marina Bay Street Circuit]
11-13.10 Grand Prix Japonii [Suzuka International Racing Course]
04-06.10 Grand Prix Korei [Korean International Circuit]
25-28.10 Grand Prix Indii [Buddh International Circuit]
01-03.11 Grand Prix Abu Zabi [Yas Marina Circiut]
15-17.11 Grand Prix Stanów Zjednoczonych [Circuit of the Americas]
22-24.11 Grand Prix Brazylii [Autódromo José Carlos Pace Interlagos]
Re: Problem z zamkami w samochodzie też próbowałem ;p ale niestety tam gdzie jest zamarznięte nie dochodzi, bo jak mówiłem to mechanizm w środku drzwi zamarzł
Re: Problem z zamkami w samochodzie Ja miałem podobnie. Zamarzał bo był zamoczony po prostu. Postaw go w ogrzewanym garażu na dzień może dwa. Mi pomogło teraz nie zamarza. Czasem uszczelki trzymają ale od tego mam odmrażacz. Taki odmrażacz dużo daje. 2-3 minuty odczekasz i puszcza mróz.
Re: Problem z zamkami w samochodzie No cóż. Uroki zimy. U mnie strzeliła linka od przednich prawych drzwi bo zamek zamarzł a ja chciałem na szybkiego otworzyć.
Proponuje Ci rozebrać każde drzwi i ocieplić je wełną mineralną. Prowizorka ale da dużo. Tylko upchaj tak, żeby mechanizmów nie poblokowało. Jak bd miał ciepło to nie zamarznie
Nic innego do głowy mi nie przychodzi...
Re: Problem z zamkami w samochodzie Chłopaki mam problem może wy coś poradzicie. Niedawno kupiłem auto z komisu, Seat Cordoba 97. Problem polega na tym, że koleś zapewne zamówił sobie mycie premium, bo fura wypicowana na glanc, nawet silnik. I teraz dzięki temu myciu mam problemy z zamkiem. Kluczyk to pół biedy, podgrzeję zapalniczką i po jakimś czasie przekręcę. Cypek unosi się do góry i tu zaczynają się problemy: ciągnę za klamkę a tam nic. Z drugiej strony to samo. Zamek zamarznięty na amen.W ogóle jakby nie łapało. W sytuacji kryzysowej polałem miejsce zamka na drzwiach ciepłą wodą i drzwi po chwili się otworzyły. Pojechałem po starszą do sklepu zostawiłem furę na 5 min i problem ten sam, nie mogłem otworzyć drzwi. Po 1,5h walki poddałem się poszedłem do kogoś po ciepłą wodę i otworzyłem. Chodzi o to, że cały mechanizm w środku zamarza. Kumpel ma blaszaka ale nie ocieplanego. Myślicie żeby rozebrać w nim drzwi i wszystko ładnie nasmarować ? Czy to jeszcze gorzej będzie, skoro garaż nie ocieplany ? Potrzebuję auta do pracy i nie mam czasu żeby 1,5h walczyć z zamkiem. Mało tego jak otworzę drzwi (dosłownie otworzę) to potem nie mogę ich zamknąć, że tak powiem haczyk od zamka nie łapie, a gdy sam go opuszczę na dół to potem znowu jak ciągnę za klamkę nie chce się podnieść i znowu tylko ciepła woda mi zostaje. Bym musiał to rozebrać, ale nie wiem czy w zimę warto drzwi rozbierać czy nic się nie stanie. Teraz się poddałem, na razie nigdzie nim nie jadę, ale jak mówię potrzebuję auta do pracy.
Re: Lumia 800- Aktualizacja. Z tego co wiem, to możesz zaktualizować poprzez NaviFirm - poszukaj sobie na windows-phone.pl. Oprócz tego zostaje Ci odblokowanie i Custom ROMy... a na aktualizację z Zune to sobie poczekamy, bo M$ trochę olał posiadaczy WP 7 na rzecz WP 8.
Otóż mój brat posiada Lumię 800. Gdzieś przeczytałem, że można już aktualizować WP do 7.8, lecz gdy wchodzę w Zune, to nie ma nigdzie napisane, iż jest jakikolwiek update.
Doradzicie, jak zaktualizować WP do 7.8?
Chad_MC Odpowiedział(a) w Samochodówka online
12 lata temu ( 14-01-2013 19:50 )
Re: Samochodówka online Live for speed odpada - nielicencjonowane samochody to dla mnie za duży minus. Co do GRIDa 2 to chętnie ale puki co, to go nie ma i jeszcze przyjdzie nam trochę poczekać.
Recek Odpowiedział(a) w Samochodówka online
12 lata temu ( 14-01-2013 19:31 )
Re: Samochodówka online Slight - o ile dobrze wiem, to serwery pierwszego TDU już zostały wyłączone. Zostaje jedynie dwójka.
Od siebie dodam, jeśli będziesz w stanie wytrzymać, GRID 2, który ma wyjść latem tego roku.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You can download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.