Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Inne

Wszystko, co nie jest związane z żadną z kategorii na forum

571 posty

Ostatnia aktywność, 26-05-2013 18:27 przez Inventer89
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Devvpoint brak aktywności 12 lata temu ( 26-05-2013 18:27 )
Re: Devvpoint brak aktywności
Ja nie wiem co się dzieje :/
D
Dzonson Odpowiedział(a) w Devvpoint brak aktywności 12 lata temu ( 26-05-2013 14:17 )
Ethreex mało się tym co zajmuje a Freestyle no to prawda przepadł, nawet nie odpisuje na gg.
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Devvpoint brak aktywności 12 lata temu ( 26-05-2013 14:13 )
Ale dlaczego piszesz o tym tutaj? Freestyle chyba całkiem przepadł, to rozmawiaj z ethreexem.
D
Dzonson Odpowiedział(a) w Devvpoint brak aktywności 12 lata temu ( 26-05-2013 14:09 )
Witam, jestem trochę zaniepokojony aktywnością osób odpowiedzialnych za dp, są szablony i ludzie którzy je kupują ale support oczywiście nie działa, zróbcie małą mobilizację i zaglądajcie raz na dzień.

P.s mam problem z jednym szablonem dokładnie z game i plikiem news.php
R
Reev Odpowiedział(a) w Nagrywanie Minecraft -- MSI Afterburner 12 lata temu ( 14-02-2013 09:37 )
Re: Nagrywanie Minecraft -- MSI Afterburner
lecz plik z filmem ma tytuł Desktop, więc musi być jakiś sposób. możliwe, że Action! spisze sie lepiej.
S13
S13 Odpowiedział(a) w Nagrywanie Minecraft -- MSI Afterburner 12 lata temu ( 13-02-2013 17:49 )
Może to przez to, że Minecraft obsługuje Javę, która może nie obsługiwać twojego programu.
R
Reev Odpowiedział(a) w Nagrywanie Minecraft -- MSI Afterburner 12 lata temu ( 13-02-2013 17:12 )
Otóż posiadam jeden z lepszych programów do nagrywania (i nie tylko) filmów. Jak dobrze wiecie, Minecraft podczas gry Fullscreen działa o wiele płynniej, tak też chciałem nagrać film, lecz program po nagraniu filmu nagrywa tylko to, co dzieje się na pulpicie. Wiecie może, jak to naprawić? Nie wchodzą w grę inne programy, gdyż Fraps czy inny program zżera za dużo ramu.

Może ktoś wie, jak temu zaradzić? Smile
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Sezon F1 Gdzie co i kiedy. 12 lata temu ( 29-01-2013 19:30 )
Re: Sezon F1 Gdzie co i kiedy.
Błąd. Nie GP USA w New Jersey, tylko GP Ameryki - to po pierwsze. Po drugie, to ich w tym roku nie będzie. A po trzecie, to od tego będzie dział F1.
D
Dzonson Odpowiedział(a) w Sezon F1 Gdzie co i kiedy. 12 lata temu ( 29-01-2013 18:33 )
Re: Sezon F1 Gdzie co i kiedy.
Jak już wiadomo sezon F1 2013 już niebawem a zatem przedstawiam listę torów na których odbędą się wyścigi w tym roku 2013.

Edit// Poprawka Kalendarza GP F1 2013

15-17.03 Grand Prix Australii [Albert Park Circuit]
22-24.03 Grand Prix Malezji [Sepang International Circuit]
12-14.04 Grand Prix Chin [Shanghai International Circuit]
19-21.04 Grand Prix Bahrajnu [Bahrain International Circuit]
10-12.05 Grand Prix Hiszpanii [Circuit de Catalunya]
24-26.05 Grand Prix Monaco [Circuit de Monaco]
07-09.06 Grand Prix Kanady [Circuit Gilles Villeneuve]
28-30.06 Grand Prix Wielkiej Brytanii [Silverstone Circuit]
12-14.07 Grand Prix Niemiec [Hockenheimring]
26-28.07 Grand Prix Węgier [Hungaroring]
23-25.08 Grand Prix Belgii [Circuit de Spa-Francorchamps]
06-08.09 Grand Prix Włoch [Autodromo Nazionale di Monza]
20-22.09 Grand Prix Singapuru [Marina Bay Street Circuit]
11-13.10 Grand Prix Japonii [Suzuka International Racing Course]
04-06.10 Grand Prix Korei [Korean International Circuit]
25-28.10 Grand Prix Indii [Buddh International Circuit]
01-03.11 Grand Prix Abu Zabi [Yas Marina Circiut]
15-17.11 Grand Prix Stanów Zjednoczonych [Circuit of the Americas]
22-24.11 Grand Prix Brazylii [Autódromo José Carlos Pace Interlagos]
Skazo
Skazo Odpowiedział(a) w Problem z zamkami w samochodzie 12 lata temu ( 22-01-2013 06:59 )
Re: Problem z zamkami w samochodzie
też próbowałem ;p ale niestety tam gdzie jest zamarznięte nie dochodzi, bo jak mówiłem to mechanizm w środku drzwi zamarzł
Bazyl
Bazyl Odpowiedział(a) w Problem z zamkami w samochodzie 12 lata temu ( 22-01-2013 06:58 )
Odmrażacz do szyb? Pfft Nadaje się do wszystkiego. Jedynie okropnie śmierdzi, ale to mały minus.
Skazo
Skazo Odpowiedział(a) w Problem z zamkami w samochodzie 12 lata temu ( 21-01-2013 23:57 )
wiem korzystałem z tego ale on jest raczej do kluczyka a nie do mechanizmu w drzwiach
Bazyl
Bazyl Odpowiedział(a) w Problem z zamkami w samochodzie 12 lata temu ( 21-01-2013 19:55 )
Ja miałem podobnie. Zamarzał bo był zamoczony po prostu. Postaw go w ogrzewanym garażu na dzień może dwa. Mi pomogło teraz nie zamarza. Czasem uszczelki trzymają ale od tego mam odmrażacz. Taki odmrażacz dużo daje. 2-3 minuty odczekasz i puszcza mróz.
Freestyle
Freestyle Odpowiedział(a) w Problem z zamkami w samochodzie 12 lata temu ( 21-01-2013 17:29 )
No cóż. Uroki zimy. U mnie strzeliła linka od przednich prawych drzwi bo zamek zamarzł a ja chciałem na szybkiego otworzyć.
Proponuje Ci rozebrać każde drzwi i ocieplić je wełną mineralną. Prowizorka ale da dużo. Tylko upchaj tak, żeby mechanizmów nie poblokowało. Jak bd miał ciepło to nie zamarznie Smile
Nic innego do głowy mi nie przychodzi...
Skazo
Skazo Odpowiedział(a) w Problem z zamkami w samochodzie 12 lata temu ( 21-01-2013 16:27 )
Chłopaki mam problem może wy coś poradzicie. Niedawno kupiłem auto z komisu, Seat Cordoba 97. Problem polega na tym, że koleś zapewne zamówił sobie mycie premium, bo fura wypicowana na glanc, nawet silnik. I teraz dzięki temu myciu mam problemy z zamkiem. Kluczyk to pół biedy, podgrzeję zapalniczką i po jakimś czasie przekręcę. Cypek unosi się do góry i tu zaczynają się problemy: ciągnę za klamkę a tam nic. Z drugiej strony to samo. Zamek zamarznięty na amen.W ogóle jakby nie łapało. W sytuacji kryzysowej polałem miejsce zamka na drzwiach ciepłą wodą i drzwi po chwili się otworzyły. Pojechałem po starszą do sklepu zostawiłem furę na 5 min i problem ten sam, nie mogłem otworzyć drzwi. Po 1,5h walki poddałem się poszedłem do kogoś po ciepłą wodę i otworzyłem. Chodzi o to, że cały mechanizm w środku zamarza. Kumpel ma blaszaka ale nie ocieplanego. Myślicie żeby rozebrać w nim drzwi i wszystko ładnie nasmarować ? Czy to jeszcze gorzej będzie, skoro garaż nie ocieplany ? Potrzebuję auta do pracy i nie mam czasu żeby 1,5h walczyć z zamkiem. Mało tego jak otworzę drzwi (dosłownie otworzę) to potem nie mogę ich zamknąć, że tak powiem haczyk od zamka nie łapie, a gdy sam go opuszczę na dół to potem znowu jak ciągnę za klamkę nie chce się podnieść i znowu tylko ciepła woda mi zostaje. Bym musiał to rozebrać, ale nie wiem czy w zimę warto drzwi rozbierać czy nic się nie stanie. Teraz się poddałem, na razie nigdzie nim nie jadę, ale jak mówię potrzebuję auta do pracy.
Slight
Slight Odpowiedział(a) w Lumia 800- Aktualizacja. 12 lata temu ( 18-01-2013 19:54 )
Re: Lumia 800- Aktualizacja.
Mam Lumię 800 i wersje brandowane dostaną aktualizacje w lutym/marcu do WP 7.8 na Zune.

Można zrobić wcześniej przez mega skomplikowany proces który podał Siekierka ale po co? Jest łatwiejszy, legalny i w pełni bezpieczny Smile

link

Ja tego nie zrobię bo mam XP :/ Na Win7 to działa.
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Lumia 800- Aktualizacja. 12 lata temu ( 18-01-2013 18:41 )
Z tego co wiem, to możesz zaktualizować poprzez NaviFirm - poszukaj sobie na windows-phone.pl. Oprócz tego zostaje Ci odblokowanie i Custom ROMy... a na aktualizację z Zune to sobie poczekamy, bo M$ trochę olał posiadaczy WP 7 na rzecz WP 8.
R
Reev Odpowiedział(a) w Lumia 800- Aktualizacja. 12 lata temu ( 18-01-2013 18:29 )
Witajcie!

Otóż mój brat posiada Lumię 800. Gdzieś przeczytałem, że można już aktualizować WP do 7.8, lecz gdy wchodzę w Zune, to nie ma nigdzie napisane, iż jest jakikolwiek update.

Doradzicie, jak zaktualizować WP do 7.8?
Chad_MC
Chad_MC Odpowiedział(a) w Samochodówka online 12 lata temu ( 14-01-2013 19:50 )
Re: Samochodówka online
Live for speed odpada - nielicencjonowane samochody to dla mnie za duży minus. Co do GRIDa 2 to chętnie ale puki co, to go nie ma i jeszcze przyjdzie nam trochę poczekać.
Recek
Recek Odpowiedział(a) w Samochodówka online 12 lata temu ( 14-01-2013 19:31 )
Re: Samochodówka online
Slight - o ile dobrze wiem, to serwery pierwszego TDU już zostały wyłączone. Zostaje jedynie dwójka.

Od siebie dodam, jeśli będziesz w stanie wytrzymać, GRID 2, który ma wyjść latem tego roku.
  • You can view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You can download attachments in this forum.