Wszystko, co nie jest związane z żadną z kategorii na forum
czy mógłbym być w klanie grając rzadko? I czy są jakieś inne klany z którymi możnaby porywalizować?
"Pokolenie Ikea" i "Pokolenie Ikea: Kobiety" Piotra C. to naprawdę fajne lektury
Trochę ironii, wspominek, czarnego humoru, wątków erotycznych tam nie brakuje (Ale to nie jest "Grey", więc proszę mi nie powiązywać tych książek xP), a to wszystko widziane oczami 30-letniego pracownika korporacji prawniczej :p Naprawdę dobre, jak dla mnie to lepszej w ręce nie miałem do tej pory co czytałem, tam wszystko jest tak napisane do bólu prawdziwie xD
Potem coś mnie tknęło i zacząłem patrzeć po internecie, tam trafiłem na drugą część, którą kupiłem dopiero w czerwcu w miejskiej księgarni. Na niej też się nie zawiodłem
Równie dobra co poprzednia część. Opowiedziałbym jeszcze jedną historię związaną z tą książką, ale to kiedy indziej się podzielę tym
NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.