Re: Dirt 3 To ja Was tutaj zaskoczę. Wszyscy zapewne narzekają na brak odcinków rajdowych. Nieprawdaż? A tutaj panowie z Codemasters zrobili nam małego psikusa... I wypuścili niedokończoną grę. Zapewne nowe lokacje dodane zostaną w DLC.
Zacznę może od samochodów. Miało ich być trochę więcej... Ponadto, w grze nie wystąpiły niektóre auta, które widzieliśmy na screenach bądź trailerach. Na jednym z oficjalnych i pierwszych screenów Codies pokazali nam pewną starą Lancię. A w grze... Nie ma jej. To samo tyczy się trailera Grupy B. Widzimy tam Peugeota 205 T16 i Lancię Deltę S4. Tylko gdzie do cholery są one w grze?! Zdaje mi się, iż panowie szykują nam znacznie więcej... Za pewną opłatą, oczywiście. -,-
Przejdę do odcinków rajdowych. Tutaj już mam pewne dowody, także na oficjalnych screenach. Dam je poniżej, by nie zaśmiecać. Pamiętacie, jak zapowiadane szumnie oprócz rajdów w Finlandii i Norwegii były Szwecja i Monte Carlo? Otóż... Najprawdopodobniej są one w grze! z Monte Carlo są dwa oficjalne screeny. Ze Szwecji chyba też, tak mi się bynajmniej zdaje. Bo przecież w Norwegii nie ma tych sznurkowatych barierek i sama Norwegia jest mniej zalesiona. Dodatkowo, udało mi się najprawdopodobniej wypatrzyć Australię, ale co do tego to już nie jestem pewien. Roślinność wygląda jednak inaczej niż w Kenii. Czwarta lokacja niestety, nie jest pewna. Podobne jest to do Finlandii, ale tam nigdzie nie było takiego ogromnego jeziora. Może Japonia? Kto wie. Screeny poniżej.
Monte Carlo:
LINK LINK
Szwecja:
LINK
Australia:
LINK
Najprawdopodobniej Japonia:
LINK LINK
I co o tym myślicie?