Re: Medal of Honor - kilka pytań Ja własnie dzisiaj przeszedłem kampanię, tez ostatnio sobie ta gierke kupiłem. Tez byłem uprzedzony po zobaczeniu paru opinii mimo tego gra jest bardzo przyjemna
Misji nie pamiętam ile dokładnie ile jest ale o to nie musisz się martwić. Misje są podzielone na prolog (jak pamiętam 2 misje), dzień 1 (6 misji) i dzień 2 (2 misje). może wydawać się mało - według recenzentów rozgrywka to ok 4 godzin, mnie się to jednak przesadzone trochę wydaje - na najwyższym poziomie trudności kampania zajęła mi ok 6 godzin. Misje są jednak zróżnicowane i ogólnie bardzo fajne.
Z tego co na razie zauważyłem postać w multi przechodzi na poziomy w obrębie trzech typów żołnierzy - strzelec, komandos i snajper (w każdym osobno). Aby przejść na kolejny poziom należy uzbierać odpowiednio dużo punktów, które dostaje się za zabójstwa (na różne sposoby), opanowanie punktów itp. Ile poziomów jest, jeszcze nie wiem.
Nie wiem dokładnie ile jest map, na razie tylko na kilku z nich grałem. Mnie osobiście bardzo się podobają, sa małe a rozgrywka na nich dynamiczna.
Sorry, że tak ogólnie o multiplayerze się wypowiedziałem, ale na razie stosunkowo niedługo grałem.