Re: Potrzebuje nick'u do cs'a :D Yy jak by to ująć chodzi mi o nick taki coś nie znany polskim językiem, np ziomki maja nick typu Damage Histshot itp, chce by nick mój się wyróżniał jakimś no ja wiem innym językiem nie koniecznie angielskim, i raczej bym wolał nick typu Mukade niz Muk@de, wole normalnie napisany
Re: Potrzebuje nick'u do cs'a :D Cze all, mam mały problem. Gram se w cs-a na diablo modzie i bd reset a ja chce zmianę nicku bo mam adma i czekam na resa, i problem taki że nie umie se wymyślić. Chciałem ajk tu kiedyś Mukade/Madzestic itp ale no nie wiem jaki wybrać a chciałbym jakiś nowy krótki 1 słowny nick. Z góry dzięki jak ktoś mi fajny wymyśli ;x
Re: Medal of Honor - kilka pytań Radon, sprawdź dokładnie zniszczenia w multi bo dzisiaj czytałem to pisało że multi robiło DICE na silniku Frostbite 1.5, a w BFBC2 był frostbite 1.0 i można było rozwalić praktycznie wszystko, więc otoczenie w multi na 100% jest zniszczalne
Re: Medal of Honor - kilka pytań 1. Mówiąc szczerze nie widziałem co to za dodatki. teraz dopiero popatrzyłem - mozesz tam obejrzeć sobie filmiki z gry (są całkiem fajne) i zobaczeć napisy końcowe.
2. Nie wiem jak działa ta funkcja bo nie mam znajomych grających w Medal of Honor.
3. W tle menu masz filmiki, ta pikselizacja to efekt przechodzenia jednego fragmentu filmu w drugi
Re: Medal of Honor - kilka pytań Nawet nawet ale... wyjaśnij mi parę rzeczy.
1. Co to za ''dodatki''?
2. Ta opcja ''graj ze znajomymi''. Jak działa? Jak w nią kliknę to przenosi mnie do meczu znajomych czy jak?
3. Przerobiłeś coś w menu SP czy na prawdę w rogu jest taka paskudna pikselizacja?
4. O co chodzi w tym trybie 1 klasy?
5. Jak działa opcja ''Dopasuj graczy''?
Re: Medal of Honor - kilka pytań Moim zdaniem jest bardzo fajne Ale ogólnie grafika nie jest zaletą tej gry. tzn Jest dosyć nierówna, w niektórych misjach piękna, a w niektórych dość marna, ale kampania jest na tyle dynamiczna i wciągająca, że ja przestałem na to zwracać uwagę
Menu główne single playera:
Menu główne multi playera:
Warto dodać, że w menu single playera jest genialna muzyka
Re: Medal of Honor - kilka pytań Czy możesz dać mi zdjęcie menu gry? Bo widziałem menu na kilku niewyraźnych momentach w filmikach na YT i wyglądało du*nie.
Re: Medal of Honor - kilka pytań 1. Bronie mozna wybierac, ale jeszcze nie odblokowałem tej funkcji, więc nie wiem jaki jest wybór. Bronie mozna modyfikować.
2. na multi nie, w Single w niektórych misjach.
3. Chyba tak.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.