Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Akcja / Przygodowe

Nie daj się zastraszyć, walcz, bij i strzelaj! Przeżywaj fantastyczne przygody!

527 posty

Ostatnia aktywność, 21-07-2011 20:52 przez Radzio
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Potrzebuje nick'u do cs'a :D 13 lata temu ( 21-07-2011 20:52 )
Re: Potrzebuje nick'u do cs'a :D
dangereuse -
peligroso -
farlig -
tehlikeli -> - GROŹNY

------------
rápido -
hurtigt -
Vinnig -
cepat - > - SZYBKI

pogrubione mi się podoba Grin

tu masz zdanie po AFRYKAŃSKU :

vinnig en gevaarlik as die patroon - szybki i groźny jak nabój
B
benek Odpowiedział(a) w Potrzebuje nick'u do cs'a :D 13 lata temu ( 21-07-2011 20:43 )
A ja mam propozycje nie do odrzucenia . ; D
Smill3ys. wiem że zarypiasty xd
Slight
Slight Odpowiedział(a) w Potrzebuje nick'u do cs'a :D 13 lata temu ( 21-07-2011 20:33 )
Mr. Black
Blood Sucker
Strielok
Sputnic
Hollywood
Black Ice
Black Ice Odpowiedział(a) w Potrzebuje nick'u do cs'a :D 13 lata temu ( 21-07-2011 19:43 )
Te, ktore ci dalem sa takie. Jeszcze takie:
ganjaBOY
owner
ew. Fleischmann Grin
Muk@
Muk@ Odpowiedział(a) w Potrzebuje nick'u do cs'a :D 13 lata temu ( 21-07-2011 19:38 )
Yy jak by to ująć chodzi mi o nick taki coś nie znany polskim językiem, np ziomki maja nick typu Damage Histshot itp, chce by nick mój się wyróżniał jakimś no ja wiem innym językiem nie koniecznie angielskim, i raczej bym wolał nick typu Mukade niz Muk@de, wole normalnie napisany
Black Ice
Black Ice Odpowiedział(a) w Potrzebuje nick'u do cs'a :D 13 lata temu ( 21-07-2011 08:25 )
Willy
Weasel
Mukade
cutie
annnoying
D
de_ace Odpowiedział(a) w Potrzebuje nick'u do cs'a :D 13 lata temu ( 20-07-2011 15:57 )
ja w CS mam nick ` f0rfitt3r .

//Edit DeeW:
A co ma piernik do wiatraka? On prosił o wymyślenie mu nicku, a nie podawanie swojego.

//zastanów się sto razy zanim komuś zwrócisz uwagę, podając swój nick sugeruję odpowiedź na jego prośbę.
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Potrzebuje nick'u do cs'a :D 13 lata temu ( 20-07-2011 14:53 )
jakby co to ja mam '' KEDARPOL ''
a dla ciebie mam '' McMuk@ '' ( czyt. makmuka )
Cheater
Cheater Odpowiedział(a) w Potrzebuje nick'u do cs'a :D 13 lata temu ( 20-07-2011 14:51 )
Hardkor
Killer
Zabójca
Frajer

Coś w tym stylu?
Muk@
Muk@ Odpowiedział(a) w Potrzebuje nick'u do cs'a :D 13 lata temu ( 20-07-2011 14:36 )
Cze all, mam mały problem. Gram se w cs-a na diablo modzie i bd reset a ja chce zmianę nicku bo mam adma i czekam na resa, i problem taki że nie umie se wymyślić. Chciałem ajk tu kiedyś Mukade/Madzestic itp ale no nie wiem jaki wybrać a chciałbym jakiś nowy krótki 1 słowny nick. Z góry dzięki jak ktoś mi fajny wymyśli ;x
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Medal of Honor - kilka pytań 14 lata temu ( 12-05-2011 16:08 )
Re: Medal of Honor - kilka pytań
a dla fanów COD'a wiadomość :

Call of Duty: Modern Warfare 3 potwierdzony..sorki za offtop..
Radon
Radon Odpowiedział(a) w Medal of Honor - kilka pytań 14 lata temu ( 12-05-2011 14:12 )
Wiem, ale własnie w Medal of Honor zniszczeń nie ma, nawet w jednej recenzji sie dziwili.
Cheater
Cheater Odpowiedział(a) w Medal of Honor - kilka pytań 14 lata temu ( 12-05-2011 14:06 )
Radon, sprawdź dokładnie zniszczenia w multi Wink bo dzisiaj czytałem to pisało że multi robiło DICE na silniku Frostbite 1.5, a w BFBC2 był frostbite 1.0 i można było rozwalić praktycznie wszystko, więc otoczenie w multi na 100% jest zniszczalne Smile
diego0008
diego0008 Odpowiedział(a) w Medal of Honor - kilka pytań 14 lata temu ( 11-05-2011 14:58 )
Chce wam się to wszystko pisać Wink bo mi nie dl mnie gra jest świenta i tyle Smile
Radon
Radon Odpowiedział(a) w Medal of Honor - kilka pytań 14 lata temu ( 11-05-2011 14:52 )
1. Mówiąc szczerze nie widziałem co to za dodatki. teraz dopiero popatrzyłem - mozesz tam obejrzeć sobie filmiki z gry (są całkiem fajneWink) i zobaczeć napisy końcowe.
2. Nie wiem jak działa ta funkcja bo nie mam znajomych grających w Medal of Honor.
3. W tle menu masz filmiki, ta pikselizacja to efekt przechodzenia jednego fragmentu filmu w drugiWink
Cheater
Cheater Odpowiedział(a) w Medal of Honor - kilka pytań 14 lata temu ( 11-05-2011 14:47 )
Nawet nawet ale... wyjaśnij mi parę rzeczy.

1. Co to za ''dodatki''?
2. Ta opcja ''graj ze znajomymi''. Jak działa? Jak w nią kliknę to przenosi mnie do meczu znajomych czy jak?
3. Przerobiłeś coś w menu SP czy na prawdę w rogu jest taka paskudna pikselizacja?
4. O co chodzi w tym trybie 1 klasy?
5. Jak działa opcja ''Dopasuj graczy''?
Radon
Radon Odpowiedział(a) w Medal of Honor - kilka pytań 14 lata temu ( 11-05-2011 14:42 )
Moim zdaniem jest bardzo fajneWink Ale ogólnie grafika nie jest zaletą tej gry. tzn Jest dosyć nierówna, w niektórych misjach piękna, a w niektórych dość marna, ale kampania jest na tyle dynamiczna i wciągająca, że ja przestałem na to zwracać uwagęWink

Menu główne single playera:
img217.imageshack.us/img217/6456/moh2011051115375128.th.png

Menu główne multi playera:
img695.imageshack.us/img695/4906/mohmpgame20110511153928.th.png

Warto dodać, że w menu single playera jest genialna muzykaWink
Cheater
Cheater Odpowiedział(a) w Medal of Honor - kilka pytań 14 lata temu ( 11-05-2011 14:33 )
Czy możesz dać mi zdjęcie menu gry? Bo widziałem menu na kilku niewyraźnych momentach w filmikach na YT i wyglądało du*nie.
diego0008
diego0008 Odpowiedział(a) w Medal of Honor - kilka pytań 14 lata temu ( 11-05-2011 14:11 )
Jest super naprawdę warto Smile
Radon
Radon Odpowiedział(a) w Medal of Honor - kilka pytań 14 lata temu ( 11-05-2011 13:48 )
1. Bronie mozna wybierac, ale jeszcze nie odblokowałem tej funkcji, więc nie wiem jaki jest wybór. Bronie mozna modyfikować.
2. na multi nie, w Single w niektórych misjach.
3. Chyba tak.
  • You can view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.