Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Akcja / Przygodowe

Nie daj się zastraszyć, walcz, bij i strzelaj! Przeżywaj fantastyczne przygody!

527 posty

Ostatnia aktywność, 18-08-2011 08:25 przez andy2
andy2
andy2 Odpowiedział(a) w Call of Duty: Black Ops 13 lata temu ( 18-08-2011 08:25 )
Re: Call of Duty: Black Ops
taaa akurat kiedy dołączyłem do klanu to zagraliśmy z 2-5 razy i koniec Grin jakoś wszystko rozeszło się po kościach ale zawsze można sobie zagrać od czasu do czasu Grin

ja też teraz tylko już testuje gry, bo bardziej się zajmuje fotografią Grin (tak tak koleżanki to jest coś )
Demi
Demi Odpowiedział(a) w Battlefield 3 13 lata temu ( 18-08-2011 08:16 )
Re: Battlefield 3
Myślę, że gra łudząco podobna do BF BC2 no, ale wszystkie teraz tak robią jak np. MW2 i MW3. Z Powodu, że jestem większym fanem CALL OF DUTY bardziej oczekuje MW3 niż BF3. Mam swoją opinię o tej grze, ale nie będę jej tu wygłaszać bo zaraz zrobi się kłótnia i w ogóle, a po co? Ogólnie nuda, ciągle to samo w BF i ciągle ten sam sztuczny : /
Demi
Demi Odpowiedział(a) w Call of Duty: Black Ops 13 lata temu ( 18-08-2011 08:14 )
Co do gry to grało się ligowo. ESL liga nie była mi obca. Odkąd tylko BLACK OPS wyszedł na półki mój klan zaczął się tam rozwijać i zdobywać kolejne zwycięstwa. Nie byliśmy jakąś bandą noobów tylko dobrych graczy. Niestety REVIVED|Klan upadł z powodu mojego postanowienia, że już więcej nie marnuje życia na gry i cieszę się z tego postanowienia. Życie, dziewczyna, kumple - to jest dużo lepsze ;>
Rumun
Rumun Odpowiedział(a) w Battlefield 3 13 lata temu ( 18-08-2011 08:13 )
Nie dość, że mi ruszy, to jeszcze na maksymalnych. CoD w tym roku przegra z BF-em.
andy2
andy2 Odpowiedział(a) w Battlefield 3 13 lata temu ( 18-08-2011 07:47 )
www.gry-online.pl/Galeria/Gry12/1549248156.jpg

Digital Illusions/EA DICE ( producent )
Electronic Arts Inc. ( wydawca )
Electronic Arts Polska ( dystrybutor PL )
gry akcji (FPP)
październik 2011 ( światowa data premiery )
październik 2011 ( data wydania w Polsce )
październik 2011 ( data premiery w USA )
PC zobacz na: 360PS3
tryb gry: single / multiplayer
tryb multiplayer: LAN / Internet liczba graczy: 1-64
wymagania wiekowe: brak ograniczeń cena w dniu premiery: 149,90 zł

rzecia odsłona głównej serii strzelanek sieciowych Battlefield.

Battlefield 3 to trzecia odsłona jednej z najbardziej znanych i wpływowych wieloosobowych strzelanek wojennych. Produkcja została stworzona przez autorów marki, czyli szwedzkie studio EA DICE, znane z wielu udanych tytułów - od klasycznych Pinball Dreams i Pinball Fantasies, przez Mirror's Edge, aż po poboczne odsłony serii Battlefield, czyli Bad Company.

Trzecia odsłona Battlefielda składa się zarówno z kampanii solowej jak i rozbudowanego trybu wieloosobowego. W pojedynkę możemy wziąć udział w wielu dynamicznych i zróżnicowanych misjach, które zabierają nas do Stanów Zjednoczonych (Nowy Jork), Europy (Paryż), a nawet na Bliski Wschód (Teheran, Kurdystan). Podczas operacji nie brakuje spokojnych i wyciszonych scen oraz wstrząsających wydarzeń – jesteśmy nawet świadkami potwornego trzęsienia ziemi. W poszczególnych misjach bardzo często walczymy u boku innych żołnierzy oraz korzystamy z zaawansowanego sprzętu wojskowego.

Sieciowe potyczki w Battlefield 3 rozgrywają się w podobnych sceneriach co kampania solowa i zostały oparte na czteroklasowym systemie postaci. W grze nie mogło zabraknąć ogromnych połaci terenu i pojazdów – do naszej dyspozycji oddano śmigłowce, samoloty bojowe, czołgi oraz transportery opancerzone. W walkach bierze udział do 24 graczy na konsolach i 64 graczy na komputerach osobistych. Dla zagorzałych miłośników Battlefielda 2 przygotowano pakiet dodatkowej zawartości, zawierający odświeżone wersje kultowych map wraz z charakterystycznymi pojazdami i uzbrojeniem (rozszerzenie nie wchodzi w skład podstawowej wersji gry).

W trzecim Battlefield autorzy wrócili w pewnym zakresie do korzeni serii i jednocześnie starali się rozbudować rozgrywkę. Dzięki temu żołnierze mogą nie tylko kucać, ale także leżeć, a nawet przenosić ciała rannych towarzyszy. Do zabawy wprowadzono popularny system killcamów (kamera ukazująca naszego oprawcę) oraz narzędzia do nagrywania własnych filmów z fragmentów potyczek. Producent nie zapomniał o wsparciu dla serwerów dedykowanych, z których zrezygnowano w kilku innych znanych tytułów z lat 2009-2010 (Call of Duty: Modern Warfare 2).

Battlefield 3 korzysta z silnika Frostbite 2.0, czyli autorskiej technologii EA DICE, która gwarantuje olbrzymie pola bitew, lepsze efekty świetlne, świetne animacje postaci (stworzone za pomocą systemu ANT, opracowanego przez EA Sports), przyjemny model jazdy pojazdami oraz słynny system zniszczeń. Na potrzeby gry przygotowano także lepsze efekty dźwiękowe – żeby zwiększyć realizm próbki nagrywano z różnych odległości. Produkcja czerpie ponadto z bibliotek DirectX 11, a co za tym idzie nie jest kompatybilna ze starszymi systemami operacyjnymi (Windows XP).

[movie=youtube]NDDfPxF3EFE[/movie]
[movie=youtube]lt_Dj4-RJu4[/movie]

i teraz najprzyjemniejsze czyli jaki sprzęcik jest potrzebny :

Minimum requirements for Battlefield 3
Processor: Core 2 Duo @ 2.0GHz
RAM: 2GB
Graphic card: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia or AMD ATI card.
Graphics card memory: 512 MB
Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version
Recommended system requirements for Battlefield 3
Processor: Quad-core Intel or AMD CPU
RAM: 4GB
Graphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, GeForce GTX 460, Radeon Radeon HD 6850
Graphics card memory: 1 GB
Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version
andy2
andy2 Odpowiedział(a) w Call of Duty: Black Ops 13 lata temu ( 18-08-2011 07:38 )
ja dodam od siebie małą próbkę jak się kiedyś grało (aktualnie nie mamochoty) w COD-a BO
[movie=youtube]ST8cq_DS7NY[/movie]
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Potrzebuje nick'u do cs'a :D 13 lata temu ( 21-07-2011 20:52 )
Re: Potrzebuje nick'u do cs'a :D
dangereuse -
peligroso -
farlig -
tehlikeli -> - GROŹNY

------------
rápido -
hurtigt -
Vinnig -
cepat - > - SZYBKI

pogrubione mi się podoba Grin

tu masz zdanie po AFRYKAŃSKU :

vinnig en gevaarlik as die patroon - szybki i groźny jak nabój
B
benek Odpowiedział(a) w Potrzebuje nick'u do cs'a :D 13 lata temu ( 21-07-2011 20:43 )
A ja mam propozycje nie do odrzucenia . ; D
Smill3ys. wiem że zarypiasty xd
Slight
Slight Odpowiedział(a) w Potrzebuje nick'u do cs'a :D 13 lata temu ( 21-07-2011 20:33 )
Mr. Black
Blood Sucker
Strielok
Sputnic
Hollywood
Black Ice
Black Ice Odpowiedział(a) w Potrzebuje nick'u do cs'a :D 13 lata temu ( 21-07-2011 19:43 )
Te, ktore ci dalem sa takie. Jeszcze takie:
ganjaBOY
owner
ew. Fleischmann Grin
Muk@
Muk@ Odpowiedział(a) w Potrzebuje nick'u do cs'a :D 13 lata temu ( 21-07-2011 19:38 )
Yy jak by to ująć chodzi mi o nick taki coś nie znany polskim językiem, np ziomki maja nick typu Damage Histshot itp, chce by nick mój się wyróżniał jakimś no ja wiem innym językiem nie koniecznie angielskim, i raczej bym wolał nick typu Mukade niz Muk@de, wole normalnie napisany
Black Ice
Black Ice Odpowiedział(a) w Potrzebuje nick'u do cs'a :D 13 lata temu ( 21-07-2011 08:25 )
Willy
Weasel
Mukade
cutie
annnoying
D
de_ace Odpowiedział(a) w Potrzebuje nick'u do cs'a :D 13 lata temu ( 20-07-2011 15:57 )
ja w CS mam nick ` f0rfitt3r .

//Edit DeeW:
A co ma piernik do wiatraka? On prosił o wymyślenie mu nicku, a nie podawanie swojego.

//zastanów się sto razy zanim komuś zwrócisz uwagę, podając swój nick sugeruję odpowiedź na jego prośbę.
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Potrzebuje nick'u do cs'a :D 13 lata temu ( 20-07-2011 14:53 )
jakby co to ja mam '' KEDARPOL ''
a dla ciebie mam '' McMuk@ '' ( czyt. makmuka )
Cheater
Cheater Odpowiedział(a) w Potrzebuje nick'u do cs'a :D 13 lata temu ( 20-07-2011 14:51 )
Hardkor
Killer
Zabójca
Frajer

Coś w tym stylu?
Muk@
Muk@ Odpowiedział(a) w Potrzebuje nick'u do cs'a :D 13 lata temu ( 20-07-2011 14:36 )
Cze all, mam mały problem. Gram se w cs-a na diablo modzie i bd reset a ja chce zmianę nicku bo mam adma i czekam na resa, i problem taki że nie umie se wymyślić. Chciałem ajk tu kiedyś Mukade/Madzestic itp ale no nie wiem jaki wybrać a chciałbym jakiś nowy krótki 1 słowny nick. Z góry dzięki jak ktoś mi fajny wymyśli ;x
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Medal of Honor - kilka pytań 14 lata temu ( 12-05-2011 16:08 )
Re: Medal of Honor - kilka pytań
a dla fanów COD'a wiadomość :

Call of Duty: Modern Warfare 3 potwierdzony..sorki za offtop..
Radon
Radon Odpowiedział(a) w Medal of Honor - kilka pytań 14 lata temu ( 12-05-2011 14:12 )
Wiem, ale własnie w Medal of Honor zniszczeń nie ma, nawet w jednej recenzji sie dziwili.
Cheater
Cheater Odpowiedział(a) w Medal of Honor - kilka pytań 14 lata temu ( 12-05-2011 14:06 )
Radon, sprawdź dokładnie zniszczenia w multi Wink bo dzisiaj czytałem to pisało że multi robiło DICE na silniku Frostbite 1.5, a w BFBC2 był frostbite 1.0 i można było rozwalić praktycznie wszystko, więc otoczenie w multi na 100% jest zniszczalne Smile
diego0008
diego0008 Odpowiedział(a) w Medal of Honor - kilka pytań 14 lata temu ( 11-05-2011 14:58 )
Chce wam się to wszystko pisać Wink bo mi nie dl mnie gra jest świenta i tyle Smile
  • You can view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.