Nie daj się zastraszyć, walcz, bij i strzelaj! Przeżywaj fantastyczne przygody!
a na pewno nie takiego jak na komputerach.
Cytat
Radzio napisał(a):
Cytat
gry na konsoli o wiele gorzej się prezentują niż na komputerze
Seba..sory..ale chyba cie posrało..jest zupełnie na odwrót.

Cytat
gry na konsoli o wiele gorzej się prezentują niż na komputerze
bo nie oszukujmy się... gry na konsoli o wiele gorzej się prezentują niż na komputerze
Cytat
Slight napisał(a):
A,grafika zbytnio nie zmienia przy GTA IV...
Cytat
Rumunov napisał(a):
Teraz tylko czekać na ofc. wymagania, podkręcić kompa i zamawiać.
. Co do miast to na pewno jakieś jeszcze dodadzą, nie wierzę żeby nie. Ale tak Vice City bardziej to przypomina
Trochę mi to poprzedni schemat przypomina, pierw GTA III gdzie jest mała mapa i ogółem trochę mniej dodatków typu sklep z ubraniami, no wiecie o co chodzi, potem Vice City bijący super miastem i klimatem i GTA SA z wielgaśnym San Andreas i masą bajerów. Teraz ciekawe czy tu to samo się powtórzy, pierw GTA IV które mówiąc szczerze nie miała wielu rzeczy, teraz to właśnie GTA V przypominające Vice City i co GTA VI Jeszcze większa mapa niż w San Andreas itp.???
Cieszę się że samoloty powracają, w San Andreas uwielbiałem tym największym samolotem wojskowym latać, niech dadzą też nowe bronie w końcu, ale i tak w tej chodzi tylko o jedną rzecz, pisać chyba nie muszę 
ale i tak fajnie, ponoć miasto ma być największe z całej serii GTA.
Nie wspominam o terenach zielonych, bo te już wiemy, że się pojawią
Miło, że znowu oddadzą nam do dyspozycji samolociki.
NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.