Witam.
Jak każdy wie, 25 października na półki sklepowe trafiła prawdopodobnie najbardziej oczekiwana gra wojenna roku- Battlefield 3. Dzisiaj mamy 29 października, a już miałem okazję ją przetestować.
Otóż gra finalna baardzo różni się od wersji Beta. I to jak !
Połączenie ów gry z silnikiem Frostbite 2 + Ultra wymagania jest mieszanką wybuchową. Wszystko wygląda bardzo realistycznie, ja czułem się jakbym był na prawdziwej wojnie. Nie sądziłem, że Battlefield może przebić COD'a. BF3 już sobie narobił dobrej opinii u mnie, lecz teraz czekam na MW3, by spokojnie porównać gry. Małą wadą w tej grze to to, że straszny odrzut jest podczas strzału, ale to nie zaniża mojej oceny.
Nie wiem jak wy, ale BF3 może okazać się lepszym wytworem niż najnowsze Call of Duty. Brawo dla DICE ! ;)
Udzielajcie się, komentujcie i krytykujcie.
Bo gra Battlefield 3 dzieli się na 2 gry. Single player w którym musisz sam dojść do tego jak uruchomić dany skrypt i na Multiplayer który pochłonie cię na tygodnie. Krótko i zwięźle opisałem tę grę, am I not?
Gra jak gra ale ta zadziwia.Najbardziej oczekiwana gra roku już w sprzedaży! Dlatego nie zabrakło rywala,czyli Call of Duty Modern Warfare 3 .Zobaczymy co się wydarzy 8 listopada,Chociaż żeby rywalizować z silnikiem Frostbite 2.0 ? Wątpię że się uda,a raczej wiem że się nie uda.