Posiedze i zobacze, moze mi sie uda...
EDIT1: TAK, UDAŁO MI SIĘ!!! Wystarczyło tylko ustawić zgodność z WinXP SP3 xD
EDIT2: SZKU**A MAĆ!!! Znowu :@ Jednak nie pomogło...
No to nie wiem jak dalej pomóc :(
Ustawiłem ale tak samo jest :(
Uż myślałem że zmiana zgodności pomoże... a tu giera mi pokazuje "takiego wała" :( Znowu zwiecha, i do tego jeszcze gorsza, bo aż musiałem restartować kompa :(
Tworzysz skrót gry i na wym skrócie klikasz prawym -> Właściwości i w oknie wybierasz zakładkę Zgodność. Co do błędu patcha to niestety nie wiem jak tu pomóc.
Ale ja nie mam ani origina (co nie stanowi problemu by założyć) ani kasy (juz problem ;/), system zgodności nie wiem jak się ustawia dla gry, a patch sie nie zainstalował bo jakiś błąd wyskoczył (co zresztą pisałem w innym temacie). Jestem po prostu w du*** :(
Ja swoje samochody tuningowałem na grze 1.0 i chyba nie miałem problemów z crashowaniem gry. Po aktualizacji nie próbowałem tuningować.
Undercover na pc zawsze tak mial, na to chyba nie ma rozwiazania ale kto wie, mozesz probowac cos zrobic :)
Może odinstaluje grę, usuń pozostałości w folderze instalacyjnym i zamiast instalować z płyty, ściągnij wersję z Origin. Wiem, że nie będzie wersji PL, ale może wersja Origin ma jakieś poprawki, których nie ma wersja DVD. No i spróbuj zmienić zgodność systemu gry na Vistę lub 7.