Może odinstaluje grę, usuń pozostałości w folderze instalacyjnym i zamiast instalować z płyty, ściągnij wersję z Origin. Wiem, że nie będzie wersji PL, ale może wersja Origin ma jakieś poprawki, których nie ma wersja DVD. No i spróbuj zmienić zgodność systemu gry na Vistę lub 7.
Undercover na pc zawsze tak mial, na to chyba nie ma rozwiazania ale kto wie, mozesz probowac cos zrobic :)
Ja swoje samochody tuningowałem na grze 1.0 i chyba nie miałem problemów z crashowaniem gry. Po aktualizacji nie próbowałem tuningować.
Ale ja nie mam ani origina (co nie stanowi problemu by założyć) ani kasy (juz problem ;/), system zgodności nie wiem jak się ustawia dla gry, a patch sie nie zainstalował bo jakiś błąd wyskoczył (co zresztą pisałem w innym temacie). Jestem po prostu w du*** :(
Tworzysz skrót gry i na wym skrócie klikasz prawym -> Właściwości i w oknie wybierasz zakładkę Zgodność. Co do błędu patcha to niestety nie wiem jak tu pomóc.
Uż myślałem że zmiana zgodności pomoże... a tu giera mi pokazuje "takiego wała" :( Znowu zwiecha, i do tego jeszcze gorsza, bo aż musiałem restartować kompa :(
Ustawiłem ale tak samo jest :(
No to nie wiem jak dalej pomóc :(
Posiedze i zobacze, moze mi sie uda...
EDIT1: TAK, UDAŁO MI SIĘ!!! Wystarczyło tylko ustawić zgodność z WinXP SP3 xD
EDIT2: SZKU**A MAĆ!!! Znowu :@ Jednak nie pomogło...