Sprostowanie 2
Gra nie ma się nazywać Dangerous Golf, duchowy spadkobierca Burnouta wciąż nie został zapowiedziany.
WIELKIE SPROSTOWANIE
Gra ma się nazywać Dangerous Golf
Ma mieć elementy burnoutem albo prościej kolejnym burnoutem
Wychodzi w maju 2016
To nie jest umarłe.
Platformy: PC steam, PS4, XONE
Materiały z rozgrywki - podobnież już są zrobione
Grali ludzie z poza studia: podobnież tak
@Inverter89
Policja była by ciekawa, ale działała by jak ten tryb gdzie trzeba unikać tych czarnych samochodów :/
brakuje licznika tylko :/
Burnout Paradise był super! Brak zamkniętych torów, dzwony, tryb rozwałki, miasto i dowolność trasy do mety naprawdę było udaną mieszanką. Brakowało tylko policji i obrotowej mapy :)
Osobiście nie poczułem sarki :O
Lol, nie wyczułeś sarkazmu? Ja doskonale wiem kto co jakiego NFSa zrobił :D
Kuchsee criterion się w sumie rozpadło jak zrobiło mw 12, i duża część była na chwilę w ghost, ale potem nie chcieli robić jakiejś dziwnej gry helikoptery, buggbe czy te pierdoły więc :D
Gregory, Mady zrobiły tylko shifty, a criterion miało nfs tylko na 2 lata w sumie, bo zrobili hotpursuita 2010 i mw 2012 a w 2011 blackbox robilo the runa, i mady shifta 2
Need for Speeda, którego robiło EA games i Black Box miałoby robić Slightly Mad Studios, Criterion Games i Ghost Games? Nie no, to się w głowie nie mieści! XD
Co do Burnouta - jakoś nigdy nie miałem kontaktu z tą grą, więc póki co nie wiem jak oceniać sytuację :)
to sa chyba jakies jaja, gre ktora zawsze robilo criterion ma teraz robic niby-criterion?