to sa chyba jakies jaja, gre ktora zawsze robilo criterion ma teraz robic niby-criterion?
Need for Speeda, którego robiło EA games i Black Box miałoby robić Slightly Mad Studios, Criterion Games i Ghost Games? Nie no, to się w głowie nie mieści! XD
Co do Burnouta - jakoś nigdy nie miałem kontaktu z tą grą, więc póki co nie wiem jak oceniać sytuację :)
Kuchsee criterion się w sumie rozpadło jak zrobiło mw 12, i duża część była na chwilę w ghost, ale potem nie chcieli robić jakiejś dziwnej gry helikoptery, buggbe czy te pierdoły więc :D
Gregory, Mady zrobiły tylko shifty, a criterion miało nfs tylko na 2 lata w sumie, bo zrobili hotpursuita 2010 i mw 2012 a w 2011 blackbox robilo the runa, i mady shifta 2
Lol, nie wyczułeś sarkazmu? Ja doskonale wiem kto co jakiego NFSa zrobił :D
Osobiście nie poczułem sarki :O
Burnout Paradise był super! Brak zamkniętych torów, dzwony, tryb rozwałki, miasto i dowolność trasy do mety naprawdę było udaną mieszanką. Brakowało tylko policji i obrotowej mapy :)
@Inverter89
Policja była by ciekawa, ale działała by jak ten tryb gdzie trzeba unikać tych czarnych samochodów :/
brakuje licznika tylko :/
To nie jest umarłe.
Platformy: PC steam, PS4, XONE
Materiały z rozgrywki - podobnież już są zrobione
Grali ludzie z poza studia: podobnież tak
WIELKIE SPROSTOWANIE
Gra ma się nazywać Dangerous Golf
Ma mieć elementy burnoutem albo prościej kolejnym burnoutem
Wychodzi w maju 2016
Sprostowanie 2
Gra nie ma się nazywać Dangerous Golf, duchowy spadkobierca Burnouta wciąż nie został zapowiedziany.