Witam serdecznie,
jako gracz NFS na PS4 potrzebowałem gotówki na tuning i nowe auta. Wiec poszukałem trochę na internecie i znalazłem bugi które również wam mogą się przydać. Radzę się spieszyć bo myślę że po aktualizacji nie będzie to już działać
__________________________________________________________________________________________________________________________________
BUG NA GOTÓWKĘ NR. 1 ( 15.000-35.000 na 5-10 min. )
TYLKO DELUXE EDITION!
__________________________________________________________________________________________________________________________________
Ten bug możemy wykonać tylko gdy mamy Need For Speed Deluxe Edition, wiec edycja w której dostajemy legendarne BMW M3 E46 z MW2005 i częściami do tuningu.
Części które dostaliśmy z Deluxe Edition musza tam dalej być!
A wiec gdy startujemy grę i wchodzimy do naszego garażu, wybieramy nasz samochód i udajemy się do naszego inbox'u gdzie znajdują się nasze części do tuningu.
Następnie sprzedajemy je wszystkie i zamykamy aplikacje/grę.
Jak zamknąć aplikacje/grę?
PS4
Aby zakończyć rozgrywkę na PS4, należy przytrzymać przycisk PS
znajdujący się pomiędzy analogami pada DualShock 4, pod panelem
dotykowym. Po przytrzymaniu przycisku PS pojawi się kilka
opcji - aby powrócić do menu głównego konsoli, wybieramy Zamknij
aplikacje.
XBOX ONE
[W grze lub aplikacji naciśnij przycisk Xbox na kontrolerze. Spowoduje to powrót na ekran Start. Sprawdź,
czy jest wyróżniony duży kafelek aplikacji, a następnie naciśnij przycisk Menu na kontrolerze. Wybierz pozycje Zakończ.
Po odczekaniu 30 sekund ponownie włączamy grę i widzimy ze mamy dalej gotówkę po sprzedaży części
a nasze części znowu są w inboxie.
Filmik do pomocy: (nie mojej produkcji)
[movie=youtube]WTlh1lH5dak[/movie]
BUG NA GOTÓWKĘ NR. 2 ( 9.000 na 15-20 sekund )
TYLKO DELUXE EDITION!
Nasze jedyne wymagania to
Deluxe Edition i 170.000 gotówki.
W garażu wybieramy jakiekolwiek miejsce na kupno auta,
tam jedziemy całkowicie w prawo do Ferrari F40 i wracamy 2 razy w lewo do McLaren 570.
Kupujemy samochód za 170.000 i od razu go sprzedajemy za 180.000
Teraz możemy powtarzać ten krok aż będziemy mieli sumę jaka chcemy.
UPDATE!! BUG DZIAŁA RÓWNIEŻ Z BMW M2. ZARABIAMY WTEDY 1.500
Filmik do pomocy: (nie mojej produkcji)
[movie=youtube]LH3z3PphSzk[/movie]
BUG NA RP ( do 200.000RP na godzinę)
Tu wystarczy nam tylko trochę cierpliwości bo nie zawsze udaje się to za pierwszym razem.
Szukamy samochodu policyjnego i jedziemy do jakiegoś miejsca gdzie policji trudno będzie zawrócić.
Np. na tory kolejowe lub tu:
Gdy policja się zablokuje zatrzymujemy się w bezpiecznej odległości gdzie nie będziemy mogli zostać zatrzymani,
ale tez nie będziemy "uciekali" od policji.
Gdy policja utknie możemy spokojnie sobie porobić coś innego, wystarczy tylko ze konsola będzie działać. Z NFS'em na ekranie. (Wiec nie wychodźcie z gry!)
Filmik pomocniczy z jeszcze jednym miejscem do zablokowania policji (nie mojej produkcji)
[movie=youtube]Oa9MOW-r5mE[/movie]
To by było na tyle!
Pozdrawiam TheDawid