Witam! mam problem z grą NFS Most Wanted 2005 rok. Wkładam płytę do napędu z grą i nawet okienko instalacji mi nie wyskakuje ... nie wiem dlaczego jest taki problem.. może przez WINDOWSA? Mam WIN10 chodzą starsze gry no i oczywiście nowsze .. proszę o pomoc/poradę! dziękuję z góry!
Chciałbym się wtrącić, ale DX9.0c nie można na 10-tce zainstalować.
Mi mówi że może być zainstalowane na innych systemach..
Nie ma sensu przejmować się czymś, na co nie ma się żadnego wpływu. ~Yoh Asakura, Król Szamanów
Windows 10 nie ma chyba wszystkich bibliotek DirectX. Ściągnij instalkę DirectX 9.0 c i zainstaluj - systemowi nic się nie stanie, bo sam niedawno instalowałem na Windows 10 DirectX 9.0 c i komputer chodzi.
czyli blokuje ci installkę?
tylko że teraz mam np inny problem, włącza się instalator (TYLKO RAZ, TRZEBA PONOWNIE URUCHOMIĆ KOMPUTER) no i jest wszystko OK wszystko FAJNIE tylko że nie dochodzi do instalacji, ponieważ wpisuję cd key daję "dalej" dam potwierdzam wszystko klikam "YES" i mam komunikat pt. że potrzebuję DX9.0c lub wyższego .. tylko że sprawdzałem jakiego mam i pokazuje że mam 11.2 ale ten komunikat wyskakuje za każdym razem :/
Windows 10 nie obsługuje SecuROM i SafeDisc, a takie zabezpieczenia moją starsze NFSy. I tu jedynym wyjściem jest użycie pirackich wersji gry. Na ogół nie popieramy piractwa, jednak w tym wypadku każdy kto ma oryginalne wersje gier, może na własny użytek ściągnąć i używać pirackich wersji. Nie ma w takich przypadkach szkody producenta z tytułu utraconych korzyści.
windows 10 - pousuwali jakies tam pliki przez co sa problemy z gramy drm-free, musisz pobrac piracka instalke wklepac swoj kod i dac cracka.