No to auto to jest symbol, bo chyba to jako jedyne wystąpiło w dwóch częściach serii. Żadne auto, które przewinęło się przez fabułę nie może się tym poszczycić xD
Nie można zapomnieć, że pojawiło się też w Run'ie, MW'12 i ma się pojawić w NFS'15... Nie wiem czy w innych, ale w tych był.
Nie ma sensu przejmować się czymś, na co nie ma się żadnego wpływu. ~Yoh Asakura, Król Szamanów
W The Run'ie też była? Lol, nie wiedziałem xD
w Carbonie też była, nie napisaliście, ale to oczywiste :)
no nie trzeba było. :D
Nie ma sensu przejmować się czymś, na co nie ma się żadnego wpływu. ~Yoh Asakura, Król Szamanów
Tylko pojawiła się jako dodatek i w zasadzie nic do gry nie wnosiła, prócz swojej obecności. W MW '05 to wiadomo, bo wokół niej skupia się nasza uwaga oraz rozpracowywanie dla niej Black List'y. W Carbonie też miała jakieś znaczenie. Pełniła "most" między tymi dwoma tytułami. Niestety w MW'12 i w TR pojawiła się w DLC i można było sobie nią trochę pojeździć. Nic nie wnosiła, więc zaliczyłbym ją tylko do 2 tytułów. W ogóle to jest ciekawe. Rozwalasz 15 ludzi z Czarnej Listy, dodatkowo musisz uciec przed Cross'em i jego kolegami, kiedy już ci się to udaje kolejny raz dopada cię Cross i przez niego rozwalasz BMW. Tak wgl. zastanawiam się co konkretnie główny bohater rozwalił w aucie, że "zostało zniszczone". Kiedy nawracamy tą Betą ona jeszcze jedzie, dojeżdżamy do Corvetty Cross'a i nagle przestaje działać. Nie mam pytań. Mogli się bardziej postarać o jakiś spektakularny wypadek. XD
To był 2006 rok, Nie mieli zbyt dużo możliwości. :P
Już mogli się wysilić i zrobić cut-scenkę gdzie Cross wpycha nas na ciężarówkę lub jakąś skałę. Wyszłoby to lepiej niż jest na koniec. No ale to drobny szczególik.
Musieliby zmienić fabułę i byśmy dariusa nie spotali i innych i pewnie byćmy umarli. ;-;
No żeś dał, Speedy xD ale faktycznie - bejca chwile sobie podriftowała, ledwo musnęła ciężarówkę i skasowana :P
Pewnie znów Razor. xD
Skoro rury niszczyły radiowozy w trakcie pościgów (jest nawet taki spowalniacz w Palmont) to normalnym jest, że w znacznym stopniu mogę też uszkodzić BMW - jak dla mnie jest to sensowne :) Stworzenie groźniejszego wypadku mogłoby negatywnie wpłynąć na zdrowie jak i na kondycję samochodu (jak początek fabuły w U2), a tak już po chwili jesteśmy gotowi do wyścigów, a po fabule odzyskujemy BMW :)
Hmm.. N tak, ale w trakcie gry auto się nie niszczy. xD
No właśnie. Jak już chcieli to rozwiązać w taki sposób, to mogli też wprowadzić uszkodzenia mechaniczne w grze. Myślę, że byłoby to nawet ciekawsze i dawało troszkę większe wyzwanie, bo nie moglibyśmy wjeżdżać w nieskończoność w te pursuit breaker'y, tylko musielibyśmy bardziej uważać na auto. :P
Co mnie jeszcze denerwuje, wjeżdżamy w kolczatki i tak jesteśmy w stanie uciec policji. Ale dobra, koniec tej dyskusji, to ma być temat o najlepszych wspomnieniach, a nie to co mogliby zmienić w Carbon'ie..
No kurde, ja 4 pozimowi psiarni zwiałem z 4 pękniętymi gumami, mam gdzieś screeny nawet :D
Off-top
/Radzio
[movie=youtube]FstXpvGzxZI[/movie]
Dla miłośników M3 GTR, przejazd po słynnej Północnej Pętli. Film wydaje się wyjaśniać charakterystyczne brzmienie samochodu w MW 2005. Na początku wyraźnie słychać metaliczny warkot, wygląda, że silnik brzmi tak gdy jest zimny. Później dźwięk jest zdecydowanie gładszy, bardziej przypomina to co znamy z innych gier i nie sugeruje już, że samochód mógłby być napędzany rzędową szóstką.
Producenci gry nie zrobili więc błędu (tak jak wcześniej podejrzewałem), jedynie nagrywali (o ile faktycznie nagrywali) samochód z zimnym silnikiem, nie podejrzewając, że zmiana brzmienia będzie tak drastyczna po rozgrzaniu. W przypadku aut drogowych zmiana na ogół nie jest aż tak duża xd