Witam, jeśli ktoś się interesuje to wie, że temat zaczerpnąłem z oficjalnego fanpage'a NFS'a ma Facebook'u.
Nie przeciągając, chciałem napisać tam komentarz, ale za bardzo się rozpisałem i nie wiem czy komuś by się chciało to tam czytać.
Ogólnie chciałbym wam opowiedzieć o mojej historii związanej z BMW M3 GTR. Dlaczego pogrubiłem? Bo dla mnie nie jest to E46 jak jest to pokazane w nowych NFS'ach począwszy od NFS ProStreet.
No to zaczynajmy! Moje najlepsze wspomnienie z BMW M3 GTR? Każda chwila spędzona z tym autem, uwielbiam je, Zawsze gdy w NFS zasiadałem za jego kółkiem, czułem się... czułem się jakbym mógł wszystko. Auto jest piękne, szybkie, dobrze skręca i ten jego unikalny wyjątkowy charakterystyczny dzwięk... Ach... Wiem, że to dziwnie zabrzmi, ale jak pierwszy raz zagrałem w NFS Carbon i dowiedziałem, że to BMW zostało "skasowane" prawie się popłakałem... Chciałbym to auto mieć w rzeczywistości, choć jeszcze nie mam prawa jazdy, ale co z tego? Wystarczy fakt że je mam... Szczerze mówiąc to zakochałem się w tym aucie od pierwszego wejrzenia, a przez lata miłość do tego auta rosła.
A jakie jest wasze najlepsze wspomnienie z tym autem? Zapraszam do dyskusji. :)
Nie ma sensu przejmować się czymś, na co nie ma się żadnego wpływu. ~Yoh Asakura, Król Szamanów
To, że miała nierealną przyczepność i sterowność w MW 05 :D
ryk silnika :D na niskich pasmach około 100 km/h takie metaliczne szczęki, a przy 300 już ciągłe rytmiczne pipczenie :D
MadaFaster - ten dźwięk to muzyka dla mych uszu :D
Szkoda, że w MW '12 to zmienili :(
Myślisz Major że dlaczego nadal gram w MW"05? czasem potrzebuje posłuchać tego dźwięku...
Nie ma sensu przejmować się czymś, na co nie ma się żadnego wpływu. ~Yoh Asakura, Król Szamanów
Hmm moim wspomnieniem z tej BMW to te malowanie z most wanteda :3
No tak, zapomniałem o tym... Malowanie mnie urzekło...
I te wywalone w kosmos felgi, body i spoiler :D
No mówię "Jest piękny"
Ciekawe, jak by się nią driftowało w U2, gdzie drift jest inny, niż w Carbonie...
Pewnie super. :D
Z takim prowadzeniem? Zapomnij xD
Speedy - M3 GTR jest wersją M3 E46 przygotowaną do wymogów wyścigowej serii FIA GT2. Czyli wbrew temu co napisałeś, jest to E46.
Jeśli chodzi o moje wspomnienia to najlepiej wspominam dźwięk. Metaliczny warkot przechodzący w wysoki skowyt rzędowej szóstki doprawiony dodatkowo pojękiwaniem wyczynowej przekładni naprawdę zapadł w pamięć. Brzmienie dramatyczne i wtedy wydawało się autentyczne, przynajmniej do momentu kiedy odkryłem, że model ten tak naprawdę napędzany był silnikiem V8. Poza tym wrażenie na mnie wywarły też plujące płomieniami rury wydechowe wypuszczone z prawego progu.
Ten charakterystyczny dźwięk, zupełnie różny od pozostałych samochodów w MW'05 i barwy spowodowały, że zacząłem lubić BMW, choć tylko ten jeden model, ponieważ nadal stawiam czy to BMW czy Audi dużo, dużo niżej niż choćby Mercedesa.
Moim najlepszym wspomnieniem z tym BMW jest fakt, iż pojeździłem nim...30 minut...No może, 33 bo jeszcze Carbon. :V A żeby pojeździć nim w Free Roam musiałem poczekać 10 lat (nie licząc DLC do MW'12. Udajmy, że nie powstało). Suuuuuuper wspomnienia :3. Ale to muszę przyznać, że dźwięk zapada w pamięć.
Oj, MadaFaster xD dowaliłeś tym :D
Nie no, metallica jest dobra, pierwsze3-4 albumy były dobre...
Mój tata ma gdzieś na kasetach jeszcze :D
Szkoda, tak w ogóle, że nie dali w MW 05 tej bejcy seryjnej do tuningu np. w moich samochodach :P
Hmm..
Najlepsze wspomnienie już pisałem na FB, jest to oczywiście przeskok przez most podczas ucieczki z Rockport. :D
A co do samego samochodu, to w sumie każdy z was już wypisał wszystko więc powtarzać nie będę, genialne auto oraz genialny pomysł żeby wykorzystać go jako Hero Car, nie mam żadnych wątpliwości że to BMW to jedno z aut-symboli serii :)