Jak myślicie, co zaprezentuje nam jutro Ghost na targach Gamescom w Kolonii (Niemcy) ? :P
Na pewno będzie nowy trailer, gameplay, dużo screenów i informacji. Ja chciałbym zobaczyć nowe typy wyścigów (marzę o dragu) i poznać szczegóły na temat fabuły gry.
(trochę za późno założyłeś temat xd)
Fakt pozno , ale ciekaw jestem czego oczekuja takie nocne marki jak ja :P ja jak chyba wszyscy bym chciał zobaczyc pełna liste samochodów , aczkolwiek to jeszcze dużo za wczesnie , ale płomyk nadzieji na ujawnienie kilku nowych modeli jest :P Skyline R-34 i R-35 <3
Liczę, że zapewnią mnie, że ta gra będzie dobra;D
Więcej oczekiwań nie mam, wszystko czego chciałem od gamescomu zobaczyłem wczoraj na konferencji MS.
Oczekiwania były ogromne a ostatecznie było średnio.
Wszystko przez to, że rozgryzłem Ikony miesiąc temu. Dla nas to nic nowego, ale reszta świata się jara teraz :D No i szkoda, że nie było gameplaya..
Ogólnie średni ten gamescom. Widać było wyraźnie, że M$ wszystkie najlepsze zapowiedzi wykorzystało na E3, na gamescomie właściwie dowiedzieliśmy się tylko trochę więcej o grach, o których wiadomo było już bardzo dużo, bo wychodzą najpóźniej za 2 miesiące, pozytywnie zaskoczył Tomb Raider i zapowiedź Halo Wars 2, rozczarował brak jakiejkolwiek wzmianki o grach, które zostały zapowiedziane na tegorocznym E3.
EA tak samo, zaserwowało marne prezentacje gier, na które zdążyliśmy się już napatrzeć, brak jakiejkolwiek nowej zapowiedzi, brak słówka nawet o Mass Effect.
Z "ciekawszych" rzeczy, poza dotychczasowymi prezentacjami pojawiły się jeszcze trailery Mad Maxa, MGS V i zapowiedź Mafii III. Mad Max wciąż wygląda średnio, do premiery miesiąc, więc najpewniej po prostu jest średni. MGS V może i wygląda fenomenalnie, ale trailer był średniawy - dało się wyczuć brak Kojimy na pokładzie. O Mafii wiadomo mało, ja po bardzo frustrującej i męczącej ale na szczęście bardzo krótkiej znajomości z Mafią 2 nie zamierzam trójki tykać nawet kijem.
Zostały nam jeszcze konferencje Call of Duty i Blizzarda, czyli raczej temat dla prawdziwych zapaleńców, bo zarówno WoW, Diablo jak i CoD już od dawna mają określony target, i raczej do zwykłych ludzi (bez obrazy) już raczej nie trafią.