Wszystkie tegoroczne produkcje EA są na zmodyfikowanym FB3, a nie standardowym :) (oprócz gier sportowych, bo tam jest Ignite)
Raczej bzdury, nie ma co liczyć na niższe wymagania, tak samo patrząc jak obłędnie wygląda ta gra, raczej na pewno korzysta z najnowszej wersji Forstbite.
coś czuje że nfs będzie miał podobne wymagania ;3
Było gdzieś mówione, że Star Wars battlefront działa na ZMODYFIKOWANYM FB3 a NFS ma zwykly FB3...
Skąd takie info Kajzer? ...
Spokojnie, ghost jest grzeczne, przesunęło premierę i zrobią mniejsze wymagania ponieważ starwars ma "inny" FB3 niz NFS <bardziej wymagający ma STW>
mają usunąć limiter? BFy też są 60 i git...
lepsze 30 niż zje**ny port w 60 :D
Ok no to już wiemy że nowy Need for Speed na konsolach będzie w 30 FPSach
Bałem się tego +, bo stałe połączenie z internetem. Ale widzę, że mogę dać sobie nawet 2-3 tygodnie, by kupić PS+.
Będzie 1080p i stałe 30 więc sie nie martwcie :P jak Rivals uciągnął to 2015 też da radę :D
PS+ jest wymagany do grania w multi. Do singla wystarczy połączenie z internetem ;)
Ja mam Phenom X4 3.4 Ram 8GB więc z tym spokojnie, ale grafika to GTX 560 1GB także o NFS '15 na PC mogę zapomnieć. Aaaale od czego jest moje PS4 <3. Ja tak samo kupiłem a w zasadzie dostałem PS3 miesiąc po premierze. Żeby było lepiej, dołożyłbym wtedy ok. 200 zł i kupiłbym 4, ale cóż. Wymaganiami nie muszę się przejmować :D. Wgl. pytanie do wszystkich, którzy mają PS4, jak myślicie czy będzie trzeba kupywać PS+ żeby odpalić gierkę na singlu? I tak mam zamiar kupić +, bo pogramy z kolegami, ale nie wiem czy muszę go ogarniać przed premierą, czy mogę trochę odczekać. Jeżeli trzeba mieć +, by pograć single to uważam to za kompletny bezsens. Ale to EA. Wszystkiego można się spodziewać. :P
Te wymagania widziałem już dawno temu. Nie przywiązywałbym do nich uwagi (tym bardziej, że oficjalne wypłyną za około miesiąc) ;)
Ciekawie czy będzie dx 12 :v
Myślę, że nie, min DX10...
Nie ma sensu przejmować się czymś, na co nie ma się żadnego wpływu. ~Yoh Asakura, Król Szamanów
Szkoda mam radeona a dx 12 strasznie go boostuje.