Szukam kilku (3-5) ogarniętych osób do gry w multi od 13 do 15 lat mój nick na origin to dedred135798642
// Inventer89
Zmiana nazwy tematu
Pany, szukam kogoś kto mógłby pograć ze mną na online, id mojego konta na Origin to... KomornikenS
KrulSztos
Dołączam się do wspólnej gry ;)
Origin: PietrooH
Ja także jestem chętny do gry codziennie mam czas na gre dodawać mnie na origin nazwa to ziomeczek323.
Ja dziś wstępnie koło 19:00 +/- pół godziny. Wszystko wskazuje na to, że zażegnałem problem z artefaktami :)
Ktoś chętny by teraz zagrać? :D
No to jednak o 15.00, co?
Nw czy zdążę pobrać XP
Edit: Giera bedzie na 15:30 ;/
Zoniacy dziś grający, możemy zacząć trochę przed 15:00, na przykład o 14.45?
Nie da się, mam ten sam problem. Ale wyjaśniłem ci coś na PW ;) także raczej kłopot rozwiązany z Originem
Dobra, moge grac, tylko powiedzcie mi jak wrocic w mw z trybu okienkowego na pelny ekran xp
Jeżeli okaże się, że będę musiał kończyć, a wy dalej będziecie mogli grać, to po prostu wybierzecie nowego gospodarza gry :)
Reev - lepiej tutaj wypisywać propozycje terminów spotkań/gier.
Origin - ReevPL. Napiszcie jakoś do mnie na Originie, to się dogadamy kiedy chcecie grać, tylko opanuję wariata, tzn komputer, bo coś mi MW zaczęło straaaaaaaaaaaaaasznie klatkować.
To wy se pogadacie, a ja z kolegą niemowy będziemy :D
Teraz pytanie, kto jest gospodarzem. Jeżeli miałbym zaprosić tego kolegę, gospodarzem muszę być ja, bo ja go mam w znajomych :D
Ja bym wbił na zonowego TS'a, ale ok, pasi mi 15-16 :)
Jestem za :) moge kumpla do gry zaprosić? Ja i on będziemy bez mikrofonu jak coś
Również :) proponuję jutro, Między 14:00 - 17:00, można było by ustalić :) Mi pasują te godziny.
Co do znajomych na Origin - można mnie dodać: morvster
Odkopuję temat (złota łopata już w drodze ^^) ale już teraz na serio. Proszę o wpisywanie się chętnych osób wraz z propozycją dnia i godziny gierki w MW2012 na multi. Ja zgłaszam się jako chętny i czekam na propozycje godzin. Pozatym apeluję do adminów o zmianę tematu na "Chętni do gry w MW2012" lub coś podobnego, bo w temacie nie ma nazwy części NFSa.
Mój Origin: GregoryHause2000