Szukam kilku (3-5) ogarniętych osób do gry w multi od 13 do 15 lat mój nick na origin to dedred135798642
// Inventer89
Zmiana nazwy tematu
Odkopuję temat (złota łopata już w drodze ^^) ale już teraz na serio. Proszę o wpisywanie się chętnych osób wraz z propozycją dnia i godziny gierki w MW2012 na multi. Ja zgłaszam się jako chętny i czekam na propozycje godzin. Pozatym apeluję do adminów o zmianę tematu na "Chętni do gry w MW2012" lub coś podobnego, bo w temacie nie ma nazwy części NFSa.
Mój Origin: GregoryHause2000
Również :) proponuję jutro, Między 14:00 - 17:00, można było by ustalić :) Mi pasują te godziny.
Co do znajomych na Origin - można mnie dodać: morvster
Jestem za :) moge kumpla do gry zaprosić? Ja i on będziemy bez mikrofonu jak coś
Ja bym wbił na zonowego TS'a, ale ok, pasi mi 15-16 :)
To wy se pogadacie, a ja z kolegą niemowy będziemy :D
Teraz pytanie, kto jest gospodarzem. Jeżeli miałbym zaprosić tego kolegę, gospodarzem muszę być ja, bo ja go mam w znajomych :D
Origin - ReevPL. Napiszcie jakoś do mnie na Originie, to się dogadamy kiedy chcecie grać, tylko opanuję wariata, tzn komputer, bo coś mi MW zaczęło straaaaaaaaaaaaaasznie klatkować.
Jeżeli okaże się, że będę musiał kończyć, a wy dalej będziecie mogli grać, to po prostu wybierzecie nowego gospodarza gry :)
Reev - lepiej tutaj wypisywać propozycje terminów spotkań/gier.
Dobra, moge grac, tylko powiedzcie mi jak wrocic w mw z trybu okienkowego na pelny ekran xp
Nie da się, mam ten sam problem. Ale wyjaśniłem ci coś na PW ;) także raczej kłopot rozwiązany z Originem
Zoniacy dziś grający, możemy zacząć trochę przed 15:00, na przykład o 14.45?
Nw czy zdążę pobrać XP
Edit: Giera bedzie na 15:30 ;/
No to jednak o 15.00, co?
Ktoś chętny by teraz zagrać? :D
Ja dziś wstępnie koło 19:00 +/- pół godziny. Wszystko wskazuje na to, że zażegnałem problem z artefaktami :)
Ja także jestem chętny do gry codziennie mam czas na gre dodawać mnie na origin nazwa to ziomeczek323.
Dołączam się do wspólnej gry ;)
Origin: PietrooH
Pany, szukam kogoś kto mógłby pograć ze mną na online, id mojego konta na Origin to... KomornikenS
KrulSztos