Ja wygrałem w konkursie :)
Ja ją mam z zamkniętego pokazu NFS Most Wanted w Warszawie :)
A skad można dorwać taką koszulke?
Też tam tą koszulkę i resztę bibelotów :P
Skoro wszyscy się tak dzielą opiniami to ja też :P
Pierwszy mój nfs to U2 później oczywiście MW(najlepszy wg mnie ze wszystkich(dzięki swojemu klimatowi, i fabule).Później Carbon też fajna gierka ale krótka ;( miała ciekawa fabułę, następny był pro street też mam miłe wspomnienia, przerwa (mój komp pc nie pociągnął nowszych nfsów). Kupiłem lapka na studia i zainstalowałem
sobie parę nfs mw, carbon i ps i znów grałęm. Najnowszy nfs to MW 2012 ale brak mi tam sensu jakieś fabuły za to wygląda miodnie i fajnie się grało no to chyba tyle :D uff ale się napisałem i tak najlepsze jest stare MW dzięki fabule oby w kolejnych odsłonach ea wróciło do tego co najlepsze :D
Idealny czas by sprzedać, dla maniaka może mieć dużą wartość. :) Ja mam autograf, tylko zgubiłem gdzieś teczkę :P
Ja mam cały czas taką nówkę w folii :P
Xtreme to była zupełnie inna gra, sporo gorsza zresztą niż 2000. Też grałem, ale tak jak mówię, nie podobało mi się tak bardzo.
I tak najlepszy był Driver! :D Blokady z autobusów się robiło :D
Ja grałem w wersję Xtreme. :P Nie wiem dokładnie czym się różniła, ale z tego co pamiętam to inne trasy były. Potem grało się też w normalną wersję.
Pierwszą grą w ogóle, w którą zagrałem była jakaś samochodówka (zamiłowanie do wyścigów mam we krwi :D ) na DOSie. Z opowiadań wiem, że to było koło roku 1992, choć sam nie pamiętam nic z tego okresu.
Hah, Rally Championship ;D Też klasyka, moja pierwsza pecetowa gra :D
A ja pierwszy raz zagrałem w HP2 baaaardzo dawno temu. Pamiętam te czasy dzieciaka podjaranego jedyną grą wyścigową prócz Rally Championsship. Dalej to już według kolejności premier z pominięciem UG1. Nigdy w niego nie grałem.
Moim pierwszym NFSem był NFS 2 lub P2k, nie pamiętam już. Było to koło 10-11 lat temu u znajomych na PC, ja wówczas miałem tylko PSXa, na którego nie wiedziałem skąd wytrzasnąć jakiegoś NFSa xd
żałuje, że nie grałem. Porshe tez mi się podobał - i z kumplem na podzielonym ekranie :D
Pierwszy HP wymiatał na podzielonym ekranie - była także opcja naprowadzania policjanta na uciekiniera :D
Po dziś dzień przeklinam wyścig numer 107 z pierwszego Underground'a :P High Stakes na PSX'a - w to się łupało z kumplem na podzielonym ekranie ("jedziemy, spróbujemy przewrócić autobus" ) W NFS'a II tez się ciorało na kompie u kumpla. Nie ograłem tylko pierwszego Hot Pursuita z pierwszych klasycznych już części, a z nowszych to się zatrzymałem na Runie. Setek godzin na tunowaniu w PS nikt mi już nie zabierze :)
Ja też zacząłem od NFS HP, ale na komputerze kolegi - potrafiliśmy grać w niektóre weekendy do 1:00 :D Moim pierwszym NFSem był U2 i potem już grałem w każdą część zaraz po premierze. Z 7 lat temu jeszcze w HP2 grałem, a do U1 usiadłem pierwszy raz dopiero w zeszłym roku.