Witam.
Dzięki śliczne za podpowiedzi, również za linka do supportu.
Nie wiem czego to wina, ale mnie denerwuje np. jak uzbieram sobie 500k pointów i mam zwisa...
Wole elegancko zgłosić problem i odczekać, aż to naprawią. :)
pozdrawiam
Ja posiadam podkręconego GTX770 WindForce i i5 4670k i też to mam. Gra zmaga się z problemami co Undercover w dniach premiery i kilka miesięcy potem. Czasami gra chodzi świetnie nawet na wprowadzonych 60 FPS, a czasami nawet na 30 nie idzie grac bo zacina sie podczas jazdy tak jak Tobie. Moim zdaniem to zależy trochę też i od serwerów AllDrive które mogą bardzo dużo spowalniać działania jak są przeciążone.
Nawet najlepszy sprzęt czasem daje ciała jeśli podzespoły z dupnych źródeł, a i używanie kompa też wpływa na jego płynność.
Tak, ale tu masz potężny sprzęt, który powinien Rivals zjadać na przekąskę, a nie się nim krztusić.
Mi się wydaje że to jest przez to że grafika długo się wczytuje mam podobny problem w karbonie jak jadę z dużą prędkością
posiadam dysk ssd samsunga 830 128GB (i gra na nim), wiec raczej to nie wina tego...
jakis kontakt do supportu bym prosił tak czy siak :)
A tak wogole to sprzet:
proc: AMD x6 phenomII 1055t (nie podkrecony)
pamiec: 8 GB
hdd: SSD 128gb + HDD 500gb seagate
gfx: Geforce gtx 570 msi
plyta: asus m4n75td
zasilacz: cx750m
chłodziarka: h60
no jak piszę w 99% nie jest to wina sprzętu, bo z innymi grami nie mam problemów.
pzdr.
Również miałem podobnie w Most Wanted (PC) przy dużej prędkości. Wydaje mi się, że gra nie nadąża wczytywać i układać tekstur drogi. Może zdefragmentuj dysk (partycję), na której jest gra, tak żeby głowica HDD miała pod ręką wszystkie pliki. Polecam O&O Defrag i opcję defragmentacji wg nazw.
Miałem podobny problem z Most Wanted (PS3) jak na autostradzie ponad 400 km/h się jechało (raz czy dwa mi się przytrafiło). Po prostu świat nie zadąża się budować :) Support nic Ci tu nie pomorze chyba :)
Jak by nie był oryginał, to bym nie pisał o support... Ale Tak, oryginał :)