Jak by nie był oryginał, to bym nie pisał o support... Ale Tak, oryginał :)
Miałem podobny problem z Most Wanted (PS3) jak na autostradzie ponad 400 km/h się jechało (raz czy dwa mi się przytrafiło). Po prostu świat nie zadąża się budować :) Support nic Ci tu nie pomorze chyba :)
Również miałem podobnie w Most Wanted (PC) przy dużej prędkości. Wydaje mi się, że gra nie nadąża wczytywać i układać tekstur drogi. Może zdefragmentuj dysk (partycję), na której jest gra, tak żeby głowica HDD miała pod ręką wszystkie pliki. Polecam O&O Defrag i opcję defragmentacji wg nazw.
posiadam dysk ssd samsunga 830 128GB (i gra na nim), wiec raczej to nie wina tego...
jakis kontakt do supportu bym prosił tak czy siak :)
A tak wogole to sprzet:
proc: AMD x6 phenomII 1055t (nie podkrecony)
pamiec: 8 GB
hdd: SSD 128gb + HDD 500gb seagate
gfx: Geforce gtx 570 msi
plyta: asus m4n75td
zasilacz: cx750m
chłodziarka: h60
no jak piszę w 99% nie jest to wina sprzętu, bo z innymi grami nie mam problemów.
pzdr.
Mi się wydaje że to jest przez to że grafika długo się wczytuje mam podobny problem w karbonie jak jadę z dużą prędkością
Tak, ale tu masz potężny sprzęt, który powinien Rivals zjadać na przekąskę, a nie się nim krztusić.
Nawet najlepszy sprzęt czasem daje ciała jeśli podzespoły z dupnych źródeł, a i używanie kompa też wpływa na jego płynność.
Ja posiadam podkręconego GTX770 WindForce i i5 4670k i też to mam. Gra zmaga się z problemami co Undercover w dniach premiery i kilka miesięcy potem. Czasami gra chodzi świetnie nawet na wprowadzonych 60 FPS, a czasami nawet na 30 nie idzie grac bo zacina sie podczas jazdy tak jak Tobie. Moim zdaniem to zależy trochę też i od serwerów AllDrive które mogą bardzo dużo spowalniać działania jak są przeciążone.
Witam.
Dzięki śliczne za podpowiedzi, również za linka do supportu.
Nie wiem czego to wina, ale mnie denerwuje np. jak uzbieram sobie 500k pointów i mam zwisa...
Wole elegancko zgłosić problem i odczekać, aż to naprawią. :)
pozdrawiam