Witam, posiadam konsolę PS3 Slim i zmagam się z problemem, a mianowicie zacina mi się NFS Rivals. Grę mam od 3 dni i raz miałem tak, że gdy grałem, gra "zatrzymała mi się w miejscu" i musiałem wyłączyć konsolę, bo nawet nie reagowała na przyciski pada. A następnego dnia mogę jedynie porobić coś w garażu, bo jak chce wyruszyć w trasę, podczas loadingu zawsze w tym samym momencie gra "zatrzymuje mi się w miejscu". Dla pewności odpaliłem dzisiaj Most Wanted 2012 i śmiga aż miło. O co może chodzić?
Może nad nią pracują? ;) A głośno jest, na niektórych zagranicznych forach trochę poczytałem i ludzie też się skarżą. Ale wydaje mi się, że jest to po prostu wada gry, która robiona była na next-geny a trafiła również na starszą generację. Jak chcesz to reklamuj, twoja sprawa :)
To skoro globalny problem, to czemu nie jest o tym głośno? Żadnej łatki? Nie rozumiem tego...
Nie wiem czy przyjmą reklamacje. To wina EA i jest to globalny problem a nie tylko w twoim egzemplarzu ;)
Wczoraj przekonałem się, że to nie jest wina mojego PS3, gdyż wczoraj... ten sam problem wystąpił na konsoli brata. Zamierzam oddać grę w Empiku do reklamacji. Złożyłem pre-ordera. Co mam im powiedzieć w Empiku? Co zabrać do sklepu Empika, żeby udowodnić im, że zakupiłem wadliwą grę? Nigdy nie składałem reklamacji, więc dla mnie to nowość :D
Ja też mam ten problem i konsola nie jest podłączona do internetu
W MW miałem też tak, owszem, ale kilka razy. A w Rivals mam to CODZIENNIE. W tym tygodniu jeszcze nie grałem, bo mam tego dość.
Więcej niż zeszłoroczne MW??? Jeśli tak to kiepściutko...
A ile mam czekać na tą łatkę? Miesiąc? Dwa? Denerwuje mnie, że lekceważą to, że gra ma dużo bugów. Nie tylko ja mam takie problemy.
Oczywiście grałeś online? :) Odpuść sobie i czekaj na łatkę :)
Wczoraj Rivals “zatrzymal sie w miejscu” az 2 razy i musialem wylaczyc konsole, bo nie reagowala na zadne przyciski. Tyle ze nie dzialo sie to podczas wyjscia z kryjowki tylko w trakcie rozgrywki, wiec nie wiadomo kiedy sie to stanie. Tak sie nie da grac.
DZIĘKI! :D Oby jak najprędzej wydano łatkę, żebym mógł korzystać z dobrodziejstw All-Drive :P
Zamykam temat.