Witam, posiadam konsolę PS3 Slim i zmagam się z problemem, a mianowicie zacina mi się NFS Rivals. Grę mam od 3 dni i raz miałem tak, że gdy grałem, gra "zatrzymała mi się w miejscu" i musiałem wyłączyć konsolę, bo nawet nie reagowała na przyciski pada. A następnego dnia mogę jedynie porobić coś w garażu, bo jak chce wyruszyć w trasę, podczas loadingu zawsze w tym samym momencie gra "zatrzymuje mi się w miejscu". Dla pewności odpaliłem dzisiaj Most Wanted 2012 i śmiga aż miło. O co może chodzić?
DZIĘKI! :D Oby jak najprędzej wydano łatkę, żebym mógł korzystać z dobrodziejstw All-Drive :P
Zamykam temat.
Wczoraj Rivals “zatrzymal sie w miejscu” az 2 razy i musialem wylaczyc konsole, bo nie reagowala na zadne przyciski. Tyle ze nie dzialo sie to podczas wyjscia z kryjowki tylko w trakcie rozgrywki, wiec nie wiadomo kiedy sie to stanie. Tak sie nie da grac.
Oczywiście grałeś online? :) Odpuść sobie i czekaj na łatkę :)
A ile mam czekać na tą łatkę? Miesiąc? Dwa? Denerwuje mnie, że lekceważą to, że gra ma dużo bugów. Nie tylko ja mam takie problemy.
Więcej niż zeszłoroczne MW??? Jeśli tak to kiepściutko...
W MW miałem też tak, owszem, ale kilka razy. A w Rivals mam to CODZIENNIE. W tym tygodniu jeszcze nie grałem, bo mam tego dość.
Ja też mam ten problem i konsola nie jest podłączona do internetu
Wczoraj przekonałem się, że to nie jest wina mojego PS3, gdyż wczoraj... ten sam problem wystąpił na konsoli brata. Zamierzam oddać grę w Empiku do reklamacji. Złożyłem pre-ordera. Co mam im powiedzieć w Empiku? Co zabrać do sklepu Empika, żeby udowodnić im, że zakupiłem wadliwą grę? Nigdy nie składałem reklamacji, więc dla mnie to nowość :D
Nie wiem czy przyjmą reklamacje. To wina EA i jest to globalny problem a nie tylko w twoim egzemplarzu ;)
To skoro globalny problem, to czemu nie jest o tym głośno? Żadnej łatki? Nie rozumiem tego...
Może nad nią pracują? ;) A głośno jest, na niektórych zagranicznych forach trochę poczytałem i ludzie też się skarżą. Ale wydaje mi się, że jest to po prostu wada gry, która robiona była na next-geny a trafiła również na starszą generację. Jak chcesz to reklamuj, twoja sprawa :)