Witam, jestem trochę zaniepokojony aktywnością osób odpowiedzialnych za dp, są szablony i ludzie którzy je kupują ale support oczywiście nie działa, zróbcie małą mobilizację i zaglądajcie raz na dzień.
P.s mam problem z jednym szablonem dokładnie z game i plikiem news.php
Chłopaki jest tylu was macie pojęci pisać pisać i zgłaszać się.
Przepraszam za odkopanie tematu ale chciałbym stronę z powrotem wrzucić do sieci, strona została zaniedbana przez ebxa domeny nawet nie odnawiał i przepadła, jeżeli chciałby ktoś pomoc zapraszam na PW strona jest już wrzucona na serwer lecz brakuje mi nazwy może ktoś podsunie jakiś pomysł.
Pozdrawiam.
Tanie Projektowanie stron !!
GG: 7450843
Sorry ale znów są problamy z devvpoint zakupiłem 1400 dvp i pobrałem ostatnio aktywni użytkownicy było wszystko ok ale jak pobrałem sugester w paczce nic nie było, po za tym że były tylko katalogi a modyfikacji infusions nie było admin pisz na pw
Przychodzi wiosna a później lato, każdy sobie wszystko olewa, nawet na nfszzone.
Ja nie wiem co się dzieje :/
Ethreex mało się tym co zajmuje a Freestyle no to prawda przepadł, nawet nie odpisuje na gg.
Ale dlaczego piszesz o tym tutaj? Freestyle chyba całkiem przepadł, to rozmawiaj z ethreexem.