Na jak to nie? Przecież im bardziej odczuwamy sympatię do danego auta, to tym większe szanse są na oddanie głosu na niego.
Trudny wybór. Niby Aston pasuje jako policyjny samochód, ale z drugiej strony taki policyjny Merc... Bo nie podejrzewam, żeby w przypadku przegranej SLS był po stronie policji, a nie uciekinierów.
Piękna furka. Szkoda, że nie będzie można nią poszaleć po stronie ściganych. :(
Możliwe, że Maserati Birdcage będzie w Rivals :D Tak na 50%. Wspomnieli o nim na FB i pytali "Who wants to tear up the streets in this beast?" :D
Jest nadzieja.
Zaktualizowałem listę samochodów :)
Aston Martin One-77
Aston Martin Vanquish
Audi R8 V10 Plus
BMW M3 (E92) GTS
Chevrolet Corvette C7 Stingray (2014)
Dodge Challenger SRT8
Dodge Charger SRT8 (2012)
Ferrari 458 Spider
Ferrari F12 Berlinetta
Ferrari FF
Koenigsegg Agera R
Lamborghini Aventador
Lamborghini Gallardo LP560-4 (2013)
Lamborghini Veneno
Lexus LFA
McLaren P1
Nissan GT-R Black Edition (dostępny w pre-orderze)
Pagani Huayra
Porsche 911 GT3 (2014)
Porsche 981 Cayman S (2013)
SRT Viper GTS
SRT Viper TA
+ z King of the Streets
Ford GT
Ford Mustang Shelby GT500
Mercedes-Benz SLS AMG Black Series
Przyznam się szczerze, że wcześniej nie słyszałem o Maserati Birdcage. Ale jeśli pojawi się w grze, będzie SUPER!!!
Czyli można oficjalnie uznać, że carlista z rzekomego fanpage'a Ghost to FAKE. Nie było tam M3 (E92), więc myślę, że tą listę samochodów można włożyć między bajki :P
Po dzisiejszym dniu do carlisty trafiło parę nowych samochodów.
Z trailera udało mi się wychwycić:
Ferrari FF
Lamborghini Veneno
Audi R8 (chyba GT)
Chevrolet Corvette C7 Stingray (2014)
2013 Porsche 981 Cayman S
Ferrari 458 Spider ( ze screenshota)
Nie R8 GT. Przeanalizowałem trailer i ścigają się tam tak: Lamborghini Veneno, SRT Viper, Porsche Cayman S (981), Porsche 911 GT3 (991), McLaren P1, Pagani Huayra, Aston Martin Vanquish, Corvette C7 Stingray właśnie. W tle widziałem też chyba to BMW M3 GTS i jeszcze coś białego, jakby kabriolet, a to R8 to V10 po faceliftingu (lampy z obwódkami LED dookoła). Nie wiem tylko, czy to wersja standardowa, czy Plus.
Denerwuje mnie już to, że zaczynają powtarzać się samochody w kilku różnych wersjach. Aby ta liczba 60, która nie jest i tak spektakularnie wysoka, nie była zawyżona przez np. 2 wersje Aventadora czy też Gallardo.
Jednak miałem rację. To 2013 Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera Edizione Tecnica :D
Poniżej macie gameplay na którym możecie zobaczyć
- Ford Mustang GT
- Ferrari Enzo
- Ferrari 599 GTO
- Lamborghini Aventador LP 720-4 50th Anniversario Edition
- Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera Edizione Tecnica
- Maserati Gran Turismo MC Stardale (2014)
- McLaren MP4-12C Spider
- Porsche 918 Spyder
[movie=youtube]d3J1lQlTXFs[/movie]
Ale na klasyki muscle to raczej nie ma co liczyć. Szkoda, lecz i tak nie jest źle. Moim zdaniem lista jest lepsza od tej z MW '12.
W ogóle nie ma co liczyć na klasyki.